Mergi la conţinutul principal

Semafoarele din intersectii vor fi schimbate

Viceprimarul municipiului Lucian Tilea a declarat ca in perioada urmatoare se vor lua masuri pentru inlocuirea vechilor semafoare din intersectii. De multe ori acestea cedeaza din cauze tehnice si circulatia autovehiculelor este pusa in dificultate. In astfel de situatii, intra in actiune politistii rutieri care trebuie sa dirijeze circulatia, in special dimineata si dupa amiaza, cind traficul este mai aglomerat pentru ca oamenii se duc si se intorc de la munca.
"Au fost unele intersectii, de exemplu Grivitei colt cu Garii unde semafoarele nu au functionat citeva zile din motive tehnice, atunci a fost din cauza vintului. Cel de la Dorobanti a cedat zilele trecute tot din aceleasi cauze. Problemele sint legate de niste defectiuni, instalatiile sint fantastic de vechi, avem semafoare care atunci cind bate soarele in ele nici nu mai vezi ce culoare este, daca e rosu sau verde. Cu banii pe care ii avem o sa trecem de la o intersectie la alta, o sa vedeti semafoare noi", a spus Tilea.
Desi reprezentantul Politiei Rutiere, inspector principal Bogdan Zotoi, a spus ca a primit o informatie de la firma care administreaza semafoarele, potrivit careia semafoarele de la intersectia Dorobanti cu strada 1 Decembrie nu au mers pentru ca Primaria nu a achitat o factura la energia electrica, viceprimarul a infirmat acest lucru. Tilea a spus ca oricum neplata unei facturi de energie nu are nici o legatura cu functionarea semafoarelor pentru ca partea de alimentare se plateste catre Electrica, nu catre o alta firma si ca semafoarele nu au mers din motive tehnice.
Viceprimarul Lucian Tilea a mai adaugat ca in ceea ce priveste strada Mihai Eminescu, pentru acest an nu s-au prevazut bani pentru semnalizare deoarece in doua - trei saptamini acolo va fi un adevarat santier pentru ca se va incepe reabilitarea.
"Tot ce inseamna mobilier stradal din care face parte inclusiv sistemul de semnalizare la rece si indicatoarele, va fi parte integranta a proiectului de reabilitare a strazii Regale", a spus Tilea.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu