Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Seip, singurul jucator de la Heerenveen care a mai intilnit Steaua

Site-ul gruparii SC Heerenveen a publicat, miercuri, un material de prezentare a Stelei, adversara din 16-imile Cupei UEFA, precizind ca doar jucatorul Marcel Seip a mai ramas din echipa care intilnea formatia din Bulevardul Ghencea, in 2003, intr-un meci amical.
Partida respectiva s-a disputat pe 12 iulie 2003, la Appelscha (Olanda), scor 4-1 (1-0), goluri Claudiu Raducanu -2 si Nana Falemi. "Atunci, Steaua s-a dovedit a fi prea puternica pentru Heerenveen", a scris site-ul olandez, adaugind ca in acel meci a jucat si atacantul Georgios Samaras, transferat in aceasta iarna la Manchester City.
La Steaua, doar George Ogararu, Mirel Radoi, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Mihai Nesu, Gabriel Bostina si Daniel Oprita mai sint si acum in lot.
Site-ul SC Heerenveen a scris ca Steaua are suporteri fanatici, care o urmeaza peste tot si ca echipa olandeza se poate pregati deja pentru o seara fierbinte la Bucuresti.
Sursa citata mentioneaza ca, la aflarea numelui adversarului, jucatorii si antrenorii de la Heerenveen au fost dezamagiti. "Defensiva este puternica, nu a primit nici un gol intr-o grupa cu Hertha, Lens, Sampdoria si Halmstads. Antrenorul Gertjan Verbeek a spus ca Steaua este o echipa completa", se arata in articolul respectiv.
In materialul de prezentare, se scrie ca Gheorghe Hagi, "numit Maradona din Balcani", este de departe cel mai cunoscut fotbalist care a jucat la Steaua. "Palmaresul Stelei este impresionant. Eroul finalei de la Sevilla a fost Helmuth Duckadam, care, alaturi de Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Dan Petrescu si Marius Lacatus, completeaza tabloul marilor jucatori din istoria clubului".
Site-ul gruparii olandeze a remarcat ca sub conducerea noului antrenor Cosmin Olaroiu, Steaua este neinvinsa.
SC Heerenveen si FC Steaua se vor intilni in 16-imile Cupei UEFA, prima mansa pe 15 februarie, de la ora 20.15, pe stadionul Abe Lenstra, returul fiind programat pe 23 februarie, de la ora 19.00, pe Stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii