Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Seful Politiei Romane, in vizita la Braila

Ieri, dimineata, seful Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), chestor principal Dan-Valentin Fatuloiu, i-a vizitat pe lucratorii din cadrul IPJ Braila, pentru a-i incuraja sa lupte impotriva criminalitatii, dar si sa sprijine brailenii afectati de inundatii.
"Discutiile purtate s-au axat pe situatia creata de inundatiile produse In ultimele zile la nivelul judetului si municipiului Braila. S-a realizat o evaluare a situatiei existente In acest moment si domnul inspector general a recomandat politistilor sa sprijine cetatenii care au fost afectati de inundatii si sa-i ajute cu alimente si alte bunuri necesare, mai ales acum, In prag de sarbatori", ne-au precizat surse din cadrul Biroului de Presa al IPJ.
Politistii braileni au profitat de vizita-fulger a chestorului Fatuloiu si au ridicat diferite probleme cu care se confrunta in timpul misiunilor, primind sugestii privind diminuarea criminalitatii.
"Dintre noile proiecte manageriale ale conducerii IGPR au fost amintite cele privind continuarea Incadrarii de agenti, dotarea posturilor cu autoturisme, monitorizarea traficului rutier pe drumurile publice si descentralizarea managementului resurselor umane. La finalul vizitei sale, domnul chestor principal a dialogat cu reprezentanti ai administratiei publice locale, oferind solutii privind siguranta cetatenilor si sprijinul acestora In perioada inundatiilor", au mai adaugat sursele din cadrul IPJ Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii