Mergi la conţinutul principal

Sectia de kaiak canoe a CSM-ului si-a mutat cartierul general la Snagov

Reprezentantii centrului olimpic de kaiac canoe de la Braila, Eduard Toader si Antonel Vasii se afla de luni la Snagov unde sustin o serie de teste la care participa toti componentii centrelor omologe din tara.
Tot de luni, la baza sportiva bucuresteana se afla in cantonament si ceilalti componenti ai sectiei de kaiac canoe ai CSM-ului, nominalizati sa participe la cele trei concursuri de saptamina viitoare, Cupa Romaniei, Campionatele Nationale de viteza si concursul de selectie pentru completarea loturilor nationale de juniori. Pe lista CSM-ului figureaza urmatorii sportivi: Nicoleta Moldoveanu, Octavia Moldoveanu, Alexandra Alexa, Daniela Serbanescu, Ionut Biru, Gabriel Vasile, Ionel Radion, Stefan Bogdan, Andrei Hortolomei, Georgel Margos. Sportivilor mentionati li se vor alatura componentii lotului national de juniori, Romeo Panait, Cezar Mihalache si Mihaela Sterpu.
La Cupa Romaniei si la nationalele de viteza pentru CSM Braila vor concura si cei mai valorosi reprezentanti ai sectiei de kaiac -canoe, Alin Rusen si Rodica Sterpu, cei care in acest moment reprezinta Romania la Campionatele Mondiale de la Racice, competitie la care sint insotiti si de antrenorul emerit brailean, Ionel Baciu.
"Federatia de Kaiac Canoe este singura care organizeaza concursurile de selectie dupa principalele competitii interne. Este o decizie foarte corecta, iar in cazul acesta firesc sint selectionati pentru loturilor nationale numai sportivii foarte buni. Sint convinsa ca vom duce mai departe traditia acestei discipline sportive", a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu