Mergi la conţinutul principal

"Secretele de sub mătăsuri" - vernisaj la Casa Memorială "Petre Ștefănescu-Goangă"

* vernisajul artistului plastic Florin-Gabriel Călin va fi urmat de un spectacol susținut de artiști binecunoscuți publicului brăilean - Cătălina Nedelea și Flori Popa-Velea, actrițe la Teatrul "Maria Filotti", Trupa ANTIC, precum și intepretele Valentina Enea și Raluca Tănase

 

Casa de Cultură a Municipiului Brăila îi invită pe iubitorii de frumos sâmbătă, 18 decembrie 2021, începând cu ora 15.30, la Casa Memorială "Petre Ștefănescu-Goangă", pentru a afla "Secretele de sub mătăsuri". "Una dintre cele mai discutate și intrigante imagini în literatura și arta universală este cea a femeii. O pleiadă de poeți, scriitori, pictori din întreaga lume au iubit, au admirat, au urât femeia, dar niciunul nu a rămas indiferent față de ea. Este și cazul artistului plastic Florin-Gabriel Călin care, prin mijloace specifice, a descoperit o serie de taine pe care le puteți afla la vernisajul expoziției sale intitulată chiar așa: "Secretele de sub mătăsuri", precizează, într-un comunicat trimis redacției noastre, managerul Casei de Cultură, Emanoil Ciucașu.

Vernisajul expoziției de sâmbătă va fi urmat de un inedit spectacol susținut de artiști binecunoscuți publicului brăilean, respectiv Cătălina Nedelea și Flori Popa-Velea, actrițe la Teatrul "Maria Filotti", Trupa ANTIC, precum și intepretele Valentina Enea și Raluca Tănase.

Mai mult, precizează organizatorii evenimentului cultural, "Tridentul epigramei brăilene", Mihai Frunză, Alexandru Hanganu și Stela Șerbu-Răducan, membrii Clubului Umoriștilor Brăileni "Ștefan Tropcea", vor juca rolul criticilor de artă și vor trata caustic operele ce fac obiectul expoziției "Secretele de sub mătăsuri".

"Vă invităm, așadar, sâmbătă, să ne fiți alături. Nu știm dacă ne vom edifica pe deplin asupra misterului feminin. Un lucru este cert: ne vom destinde, vom zâmbi - lucrul cel mai important în aceste vremuri! Spectacolul se va desfășura cu respectarea măsurilor de distanțare socială, precum și a tuturor celorlalte măsuri specifice prevenirii răspândirii virusului COVID-19", a mai precizat managerul Casei de Cultură a Municipiului Brăila, Emanoil Ciucașu - gazda evenimentului cultural de sâmbătă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro