Mergi la conţinutul principal
Comunicat de presă

Secretar de stat din Ministerul Dezvoltării la întâlnire cu primarii liberali

* Marin Țole a venit la Brăila la invitația deputatului PNL, Alexandru Popa * scopul: pentru a discuta elemente tehnice, de detaliu, legate de implementarea Programului „Anghel Saligny”

 

Ieri după-amiază s-a aflat într-o vizită în județul Brăila Marin Țole, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, care se ocupă, printre altele, de Programul „Anghel Saligny”. Domnul Țole a răspuns invitației pe care i-am făcut-o personal și s-a întâlnit cu primarii liberali din județ, pentru a discuta elemente tehnice, de detaliu, legate de implementarea Programului „Anghel Saligny”, însă s-au abordat și alte subiecte de interes pentru participanți, precum PNRR.

Intenția mea a fost aceea ce a-i ajuta pe primari să obțină informații amănunțite din surse autorizate, astfel încât să le fie cât mai ușor să realizeze proiectele pentru care au obținut finanțare și totul să se deruleze cât mai rapid. Mi s-a părut o idee mai bună să îl invit la Brăila pe domnul Țole, care s-a arătat foarte deschis în a se întâlni cu primarii și a le da toate informațiile de care au nevoie aceștia, decât să se realizeze o comunicare telefonică sau prin adrese scrise între primării și minister.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro