Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sebastian Ionescu si Laurentiu Gavrila au cucerit titlul national la dublu

Perechea braileano -pitesteana Sebastian Ionescu- Laurentiu
Gavrila a reusit sa cistige titlul national in proba de dublu din cadrul Campionatelor Nationale de tenis rezervate categoriei de virsta 15-16 ani.
Dupa ce au cistigat cu 2-0, in prima zi in fata perechii Valentin Mihai (Constanta) - Bogdan Popescu (Bucuresti), Ionescu si Gavrila au trecut la fel de usor, 6-2, 6-1 de perechea Patrik Grigoriu - Sergiu Margarit.
In semifinale cei doi au dispus, tot in doua, seturi de pitestenii Marius Dragoi - Catalin Nedelescu iar in finala i-au avut ca adversari pe Ciprian Porumb (Cluj) si Andrei Savulescu (Steaua Bucuresti). Dupa un joc excelent Sebastian Ionescu si Laurentiu Gavrila au cistigat cu 7-6, 6-1 finala si au devenit campioni nationali de dublu.
"Sebastian a vut o cu totul alta prestatie la dublu si fara modestie pot afirma ca el a fost principalul artizan al cistigarii titlului national. Dupa o scurta pauza el va participa in aceasta vara la o serie de turnee in compania seniorilor" a declarat antrenorul Gheorghe Goleanu.
In alta ordine de idei, in aceasta saptamina alti patru tenismeni ai clubului TC Venus fac ultimele pregatiri in vederea Campionatelor Nationale de tenis rezervate copiilor cu virsta de 14 ani. Pe tabloul principal vor figura Alexandru Tabirca, Roxana Ribita si Elena Cocias, iar la calificari va participa Ana Maria Gilca. La aceasta categorie de virsta atit pe tabloul principal, cit si cel al calificarilor vor figura cite 64 de tenismeni.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii