Skip to main content

Sebastian Ionescu si Laurentiu Gavrila au cucerit titlul national la dublu

Perechea braileano -pitesteana Sebastian Ionescu- Laurentiu
Gavrila a reusit sa cistige titlul national in proba de dublu din cadrul Campionatelor Nationale de tenis rezervate categoriei de virsta 15-16 ani.
Dupa ce au cistigat cu 2-0, in prima zi in fata perechii Valentin Mihai (Constanta) - Bogdan Popescu (Bucuresti), Ionescu si Gavrila au trecut la fel de usor, 6-2, 6-1 de perechea Patrik Grigoriu - Sergiu Margarit.
In semifinale cei doi au dispus, tot in doua, seturi de pitestenii Marius Dragoi - Catalin Nedelescu iar in finala i-au avut ca adversari pe Ciprian Porumb (Cluj) si Andrei Savulescu (Steaua Bucuresti). Dupa un joc excelent Sebastian Ionescu si Laurentiu Gavrila au cistigat cu 7-6, 6-1 finala si au devenit campioni nationali de dublu.
"Sebastian a vut o cu totul alta prestatie la dublu si fara modestie pot afirma ca el a fost principalul artizan al cistigarii titlului national. Dupa o scurta pauza el va participa in aceasta vara la o serie de turnee in compania seniorilor" a declarat antrenorul Gheorghe Goleanu.
In alta ordine de idei, in aceasta saptamina alti patru tenismeni ai clubului TC Venus fac ultimele pregatiri in vederea Campionatelor Nationale de tenis rezervate copiilor cu virsta de 14 ani. Pe tabloul principal vor figura Alexandru Tabirca, Roxana Ribita si Elena Cocias, iar la calificari va participa Ana Maria Gilca. La aceasta categorie de virsta atit pe tabloul principal, cit si cel al calificarilor vor figura cite 64 de tenismeni.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu