Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sebastian Ionescu a cistigat turneul de la Talin

In perioada 8-14 martie, in Estonia, la Talin, s-a desfasurat un puternic turneu de tenis de cimp la care au participat si componentii lotului national de juniori, 14 ani, ai Romaniei.
Printre cei care au facut o figura frumoasa la aceasta competitie s-a numarat si tenismenul brailean Sebastian Ionescu. Fara a fi considerat favorit, el a facut parte dintre cei 32 de jucatori de pe tabloul principal si dupa patru victorii consecutive, pe 14 martie a cistigat si finala la simplu si apoi pe cea de dublu, alaturi de Ciprian Porumb din Cluj.
Tot prima pozitie la simplu, dar in clasamentul fetelor a fost adjudecata de Ingrid Radu, de la Craiova.
Ieri a inceput cel de-al doilea turneu la care participa aceeasi jucatori, iar la final se vor alcatui clasamentele generale, separat baieti si fete, primii patru clasati urmind a participa la cinci concursuri foarte puternice, in Germania, Olanda, Cehia si Franta, in aceasta din urma tara avind a se desfasura doua turnee.
"Sebastian participa in aceasta perioada la un Campionat European al tarilor din est, iar evolutia sa la jumatatea competitiei este una foarte buna. Cu doua locuri intii obtinute deja el ar mai avea nevoie sa cistige doua meciuri pentru a prinde unul din cele patru locuri care i-ar asigura participarea la seria de turnee ce se va desfasura in 4 tari europene, toate cu un tenis foarte avansat. Eu sint convins ca, daca va fi sanatos, Sebastian va reusi sa-si indeplineasca obiectivul", a declarat Gheorghe Goleanu, antrenorul lui de la "Venus" Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii