Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Se vor gasi solutii pentru cei care nu vor fi retinuti in lot, nu vor fi dati la o parte"

Antrenorul echipei Steaua, Marius Lacatus, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca pentru jucatorii care nu vor mai face parte din lot si nu vor merge in stagiul de pregatire din Spania - opt dupa afirmatiile finantatorului Gigi Becali - se vor gasi solutii convenabile si pentru ei.
"Toti jucatorii vor efectua marti dimineata vizita medicala, apoi vom lua o hotarire privind componenta lotului care va face deplasarea in Spania. Pentru cei care nu vor face parte din lot se vor gasi solutii, bune si pentru ei, nu vor fi dati la o parte chiar asa", a spus Lacatus.
Dintre cei opt jucatori "fara valoare de Steaua", Gigi Becali i-a nominalizat pe Cristocea, Croitoru, Badoi, Iacob, Zaharia si Neaga.
Lacatus a precizat ca la finalul stagiului de pregatire de la Oliva Nova - Valencia, care incepe miercuri, spera sa fie satisfacut de lotul pe care il avea avea la dispozitie. "Momentan lotul nu e complet. O sa va spun la finalul stagiului din Spania daca sint multumit sau nu, pentru ca inca nu s-au finalizat transferurile. Vrem ca pina la finalul primului stagiu, care se termina la 19 ianuarie, sa avem lotul conturat si transferurile incheiate. Jucatorii noi care vor veni pina atunci nu vor avea nevoie de acumulare, ci doar de o perioada de acomodare, de integrare in sistemul tactic. Vor veni fotbalisti straini, care se afla in competitie, nu va fi nevoie de acumulare", a spus Lacatus.
Antrenorul FC Steaua a mentionat ca isi doreste de la noul an "sanatate si rezultate". "Ce fel de rezultate? Cele pe care Steaua le-a obtinut mai mereu la final, adica locul unu. Noi incercam, daca iti propui locui doi s-ar putea sa nu-l prinzi, asa ca ne propunem tinta cea mai inalta", a subliniat Lacatus.
Tehnicianul stelist spera ca atacantul francez Habib Habibou, singurul transfer de pina acum, sa se acomodeze cit mai repede. "Daca nu mi-l doream pe Habibou, nu era aici. Eu l-am vazut in doua meciuri, Adi Ilie s-a dus acolo si la vazut in doua partide. Mi-a placut, are calitati fizice, tehnice. Apoi, virsta e un avantaj, e un jucator de perspectiva", a comentat el.
Lacatus a detaliat obiectivele celor trei stagii de pregatire pe care Steaua le va efactua in aceasta iarna, Oliva Nova - Valencia (9-19 ianuarie), Larnaca (26 ianuarie-8 februarie) si Antalya (11-16 februarie). "Niciodata n-am pus accent pe rezultatele din amicale in perioadele de pregatire, nu m-au interesat in mod deosebit. Bine, e normal si de dorit ca rezultatele sa vina in urma unui joc bun. Prima perioada, din Spania, va fi una de acumulari, de incarcare a bateriilor, avem un singur meci amical. Apoi va veni si perioada de jocuri (n.r. - Larnaca), in care toti vor avea ocazia sa joace, iar in Turcia vom incerca sa conturam un 11 de baza", a spus antrenorul echipei "ros-albastre".
Marius Lacatus a mentionat ca nu exista disensiuni intre el si managerul sportiv Adrian Ilie, cum s-a speculat: "Niciodata. Avem incredere unul in altul".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii