Mergi la conţinutul principal

Se toarnă asfalt la Piața Mare. E vizat spațiul dintre hală și actualele pescării

* din păcate, strada din spatele pescăriilor nu va beneficia de reparații, deși e plină de gropi în care se scurg permanent reziduuri de la spălarea peștelui, zeamă de varză acră, apă sărată etc * ni s-a explicat că această stradă va fi asfaltată după ce se va da în folosință noua Piață de Pește, moment în care actualele pescării vor primi altă destinație

 

 

 

Concomitent cu igienizarea halei centrale din Piaţa Mare s-a trecut şi la asfaltarea aleii dintre spatele acesteia. Mai exact, a spațiului dintre Hala Mare și magazinele unde se comercializează pește. Din păcate, nu se fac reparații și în spatele acestor magazine, acolo unde se face aprovizionarea cu peşte. Aici, firma care face asfaltarea din piață, Promotas SRL, nu acţionează, deoarece, după cum ne-au spus meseriașii pe care i-am găsit la fața locului “nu s-a primit ordin decât pentru porțiunea din spatele halei“.

E bine că se toarnă asfalt nou între hală și pescăriile din Piața Mare, numai că și în spatele pescăriilor ar fi fost mare nevoie de reparații în asfalt, pentru că sunt multe gropi în care băltește permanent apa scursă de la spălarea peștelui, dar și zeamă de varză acră sau tot felul de alte reziduuri de la spațiile comerciale aflate în continuarea celor unde se vinde pește. Conducerea Administrației Piețelor și Târgurilor (APT) Brăila ne-a explicat de ce nu se fac, totuși, reparații și în acea zonă. “Nu are rost să se mai intervină acolo deoarce, peste câteva luni, se va da în funcţiune noua Piaţă de Peşte, urmând ca zona actualelor magazine cu peşte să fie complet reamenajată, ne-a declarat Meluţa Drăguţ, directorul  general al APT  Brăila. Tot aceasta a recunoscut: Da, aveţi dreptate cu gropile apărute din vina unor vânzători de flori şi de varză acră şi murături.  Aceştia, în exces de zel ajung să ude permanent cu apă şi pardoseala propriilor spații comerciale care, la sare sau îngheţ, se erodează. Sperăm să găsim înţelegerea necesară din partea acestora şi nu numai, pentru ca  fiecare comerciant să păstreze curăţenia acolo unde îşi desfăşoară activitatea“, a conchis directorul APT.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro