Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se schimbă programul de lucru cu publicul pentru obţinerea cazierului judiciar

certificatele de cazier nu se mai eliberează pe loc • este stabilit un anumit program, iar cetăţenii trebuie să îşi pregătescă din timp cererile

 

Infecţia cu Coronavirus şi riscul de răspândire a acesteia dau peste cap activitatea mai multor instituţii. Certificatele de cazier judiciar nu se mai eliberează pe loc. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila informează cetăţenii cu privire la modificarea programului de lucru cu publicul pentru obţinerea cazierului juduciar.

Astfel, până la o dată ce va fi comunicată prin mass-media, certificatele de cazier judiciar / integritate nu se mai eliberează pe loc, iar programul de lucru cu publicul la ghişeul de eliberare a certificatelor de cazier judiciar / integritate, de la nivelul de la nivelul poliţiilor orăşeneşti Ianca, Făurei şi Însurăţei şi de la nivelul I.P.J. Brăila se va desfăşura după următorul program:

1.La sediul Poliţiei Municipiului Brăila (Brăila, strada Ana Aslan, nr. 39), programul este: luni, marţi ora 8.30 – 10.30 – primiri cereri persoane fizice / persoane juridice, iar joi ora 9.30 – 12.30 – eliberări certificate de cazier judiciar / integritate

2. La sediile Poliţiilor Orăşeneşti, Ianca, Făurei şi Însurăţei: marţi ora 8.30 – 10.30 – primiri cereri persoane fizice / persoane juridice, iar joi ora 9.30 – 12.30 – eliberări certificate de cazier judiciar / integritate

În atenţia persoanelor interesate în obţinerea documentelor privind cazierul judiciar/certificat de integritate comportamentală: transmiterea după completare a următoarelor tipuri de cereri:

1. cereri de eliberare a certificatelor de cazier judiciar persoane fizice

2. cereri de eliberare a certificatelor de cazier judiciar persoane juridice

3. cereri de eliberare a certificatelor de integritate

Transmiterea se poate face şi în format electronic (format doc, pdf, scanat, etc.) on-line pe adresa cazier@br.politiaromana.ro, urmând ca solicitantul să semneze cererea la înmânarea / ridicarea certificatului de cazier sau integritate de la ghişeu. “Pentru evitarea producerii aglomeraţiei la ghişeu, recomandăm cetăţenilor să se prezinte cu CERERILE de eliberare a certificatelor de cazier judicar sau integritate, GATA COMPLETATE conform modelelor postate pe site-ul IPJ Brăila (https://br.politiaromana.ro), în secţiunea UTILE/DOCUMENTE ELIBERĂRI ACTE (https://br.politiaromana.ro/ro/utile/documente-eliberari-acte)”, transmit reprezentanţii IPJ Brăila.

Potrivit poliţiştilor, cererea se adresează unităţii de poliţie în a cărei rază administrativ-teritorială s-a născut persoana fizică sau îşi are sediul persoana juridică pentru care se cere copia de pe cazierul judiciar ori extrasul de pe cazierul judiciar.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii