Skip to main content

Se schimbă conducerea echipei HC Dunărea

* prin oraș circulă tot felul de zvonuri care dau ca sigură înlocuirea actualilor șefi * președinte ar putea fi Adrian Manole, vicepreședinte, un fost arbitru * ambii sunt oameni de afaceri

 

În ultimele săptămâni, principalul subiect dezbătut de iubitorii de handbal din Brăila îl reprezintă schimbarea conducerii echipei HC Dunărea. Unii tratează subiectul fără a face comentarii critice, alții spun că nu este normal ca, fiind pe locul al doilea, HC Dunărea să aibă nevoie de un șoc, adică să fie schimbați conducătorii.

Cel puțin în acest moment nu se impunea o astfel de schimbare, dar nu înseamnă că o altă conducere nu ar putea să facă performanță în continuare la clubul de handbal.

Pentru a lămuri situația am încercat să luăm legătura cu actuala conducere a clubului, dar telefonul a sunat în zadar. Nici președintele George Caranica și nici vicele, Marian Neta, nu au răspuns la telefon.

Probabil că nu au dorit să vorbească despre acest subiect, știind că în maximum o săptămână vor fi schimbați.

În privința noii conduceri, lucrurile sunt clare, spun zecile de iubitori ai handbalului care, zilnic, se întâlnesc fie în centrul orașului, fie pe Bulevardul Independenței. Și nu puțini au fost cei care au sunat la redacție întrebând de soarta echipei. Pentru că tuturor li s-a părut o mare greșeală din partea investitorilor. De exemplu, un mare om de handbal din Brăila ne-a sunat și și-a spus punctul de vedere, dar a ținut ca numele domniei sale să nu fie menționat. “Cum este posibil ca fiind pe locul al doilea, cu șanse foarte mari chiar la titlul național, după ce a învins-o pe CSM București, la HC Dunărea să fie schimbată conducerea? La finalul campionatului puteau să facă acest lucru, nu la mijlocul competiției”, ne-a spus acesta.

Toți brăilenii știu deja numele viitorului președinte și al vicepreședintelui. Aceștia sunt doi oameni tineri de afaceri, Adrian Manole, respectiv Marian Jinga, acesta fiind un fost arbitru de handbal de Liga Națională. Cel mult o săptămână va dura până cei doi vor fi validați de Adunarea Generală. 

Ceea ce este însă mai grav este faptul că, tot potrivit zvonurilor care circulă în oraș, antrenorul Morten Soubak nu mai vrea să rămână la Brăila. Iar echipa se poate destrăma în această iarnă. Din surse demne de încredere din cadrul clubului bucureștean, deja două handbaliste importante, Mayssa Pessoa și Amanda Kurtovic, au semnat cu actuala campioană națională. Se pare că alte două, poate trei handbaliste vor mai pleca, fie la București, fie în altă parte.

Iar aceasta va fi o mare problemă pentru HC Dunărea, pentru că în perioada de iarnă este foarte greu să găsești jucătoare de același nivel valoric.

Sau poate sunt doar simple zvonuri iar echipa brăleană va continua, în aceeași formulă și se va bate la podium. Timpul ne va arăta dacă zvonurile care circulă în oraș sunt adevărate sau nu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu