Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se relanseaza Concursul National pentru atribuirea burselor "Nicolae Titulescu"

Bursele de studii si cercetare postuniversitara si postdoctorala "Nicolae Titulescu" sint oferite prin Centrul National pentru Burse de Studii in Strainatate (CNBSS) si urmaresc formarea de specialisti in vederea integrarii in Uniunea Europeana. Durata stagiului este de trei luni, iar cuantumul ei este de 1.000 de euro pe luna.
Bursele se adreseaza potentialilor candidati acceptati la studii sau cercetare de catre universitati sau institute din statele Uniunii Europene sau organisme/organizatii ale Uniunii Europene si se acorda in domenii de interes ale Romaniei in vederea integrarii in Uniunea Europeana: Administratie europeana, Politica regionala, Institutii europene si legatura cu institutiile nationale, Drept european, justitie si afaceri interne, Agricultura si politici agricole, Politica in domeniul transporturilor, Politica industriala si de intreprindere, dreptul societatilor comerciale, Politica in domeniul concurentei, Politici sociale si de ocupare a fortei de munca, Politici in domeniul sanatatii, Energie, Politici de mediu in Uniunea Europeana, Bugetul Uniunii Europene, Managementul fondurilor de coeziune si structurale, Managementul proiectelor (PCM - Project Cycle Management), Societatea informationala in Uniunea Europeana, Specializari pe domenii de acquis: statistica (EUROSTAT), piata interna.
La concursul national au dreptul sa se inscrie persoane care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii: sint cetateni romani cu domiciliul stabil in Romania, sint absolventi de studii superioare de lunga durata cu diploma de licenta, de masterat sau studii aprofundate, sint fie studenti la programele de master/cursanti la studii aprofundate, fie doctoranzi/doctori in stiinte, fie tineri incadrati in institutiile administratiei centrale sau locale, cunosc cel putin o limba de circulatie internationala.
Dosarul de inscriere la concurs trebuie intocmit conform Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului national pentru bursele "Nicolae Titulescu", publicat pe site-ul http://www.burse.edu.ro/ sau de la sediul CNBSS din strada Spiru Haret nr. 12, sector 1, Bucuresti.
Dosarele se depun in perioada 17 aprilie - 31 mai, iar verificarea acestora se va realiza pina pe 20 iunie. Intre 21 si 29 iunie se va realiza selectia candidatilor, iar pe 29 iunie se vor afisa rezultatele. Contestatiile se depun intre 02 - 04 iulie, iar pe 18 iulie se afiseaza rezultatele finale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii