Mergi la conţinutul principal

Se reiau audienţele la Avocatul Poporului

* din 2 iunie, Biroul Teritorial Galaţi al instituţiei va relua activitatea de acordare a audienţelor pentru cetăţenii din Galaţi, Brăila şi Vrancea, la sediul din Galaţi * Avocatului Poporului i se poate adresa orice persoană, printr-o petiţie, dacă apreciază că i s-au încălcat drepturile garantate de Constituţie

 

 

 

Cetăţenii brăileni care consideră că le-au fost încălcate anumite drepturi legale se pot adresa Avocatului Poporului, la sediul din Galaţi. Din iunie, Biroul Teritorial Galaţi al instituţiei va relua activitatea de acordare a audienţelor. Oamenii trebuie să prezinte o petiţie şi acte prin care să arate ce drepturi le sunt încălcate.

Printr-un comunicat transmis redacţiei, Biroul Teritorial Galaţi al instituţiei Avocatul Poporului anunţă că, începând cu data de 2 iunie, va relua activitatea de acordare a audienţelor pentru cetăţenii cu domiciliul în judeţele Galaţi, Brăila şi Vrancea, la sediul din Galaţi, Bd. Marea Unire, nr. 109.

Programul de acordare a audienţelor este următorul: luni, miercuri - între orele 10-14 şi marţi, joi - între orele 12-16. Persoanele care nu se pot deplasa la sediul Biroului Teritorial Galaţi sunt rugate să transmită petiţiile prin mail, pe adresa avpgalati@avp.ro, prin poştă, la adresa Bd. Marea Unire nr. 109, mun. Galaţi, sau prin fax, la numărul 0236/320010. De asemenea, pot suna la numărul de telefon 0236/320010. “Avocatului Poporului i se poate adresa orice persoană, printr-o petiţie, dacă apreciază că i s-au încălcat drepturile garantate de Constituţie prin acte şi fapte administrative ale autorităţilor publice. Petiţiile adresate Avocatului Poporului se soluţionează gratuit. Petiţia trebuie să cuprindă următoarele elemente: numele şi domiciliul persoanei fizice lezate în drepturile şi libertăţile acesteia, drepturile şi libertăţile încălcate, autoritatea administrativă ori funcţionarul public în cauză, dovada întârzierii sau refuzului administraţiei publice de a soluţiona legal petiţia”, se arată în comunicatul transmis de la Biroul Avocatul Poporului.

Pentru acces, persoanele care solicită audienţă trebuie să respecte formalităţile prevăzute de Ordinul nr. 874/2020 privind instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie, a triajului epidemiologic şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul Sars-Cov-2.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro