Mergi la conţinutul principal

Se pregăteşte bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

• evenimentul va avea loc pe 18 octombrie, la Facultatea de Inginerie şi Agronomie

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila anunţă că organizează, vineri, 18 octombrie 2019, începând cu ora 09:00, o nouă ediţie a evenimentului “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”. Acesta va avea loc în incinta Facultăţii de Inginerie şi Agronomie Brăila, Calea Călăraşilor nr. 29.

La acest eveniment sunt aşteptaţi să participe angajatori, absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ precum şi alte persoane care se află în căutarea unui loc de muncă.

AJOFM Brăila face un apel la angajatorii care doresc să participe la această acţiune.

“Rugăm angajatorii interesaţi să comunice, în scris, oferta de locuri de muncă, completând formularul «Situaţia locurilor de muncă vacante», anexa nr. 1 A la «Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă» reglementate prin H.G. nr. 174/2002, cu modificările şi completările ulterioare, până în data de 11 octombrie 2019”, se precizează într-un comunicat de presă al instituţiei.

Pentru transmiterea ofertei de loc de muncă şi relaţii suplimentare persoanele interesate se vor adresa instituţiei, B-dul Dorobanţilor, nr. 603-605 sau la tel/fax 0239/611.386, fax 0239/611.519,  e-mail: ajofm@br.anofm.ro. Angajatorii care îşi au sediul în raza localităţilor Făurei şi Însurăţei pot contacta Punctul de Lucru Făurei cu sediul în oraşul Făurei, str. Republicii, nr. 36, tel./fax 0239/661.749, respectiv Punctul de Lucru Însurăţei cu sediul în oraşul Însurăţei, şos. Brăilei, nr. 18, tel. 0239/660.574.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro