Mergi la conţinutul principal

Se pleacă pe capete din Brăila. Până şi consilierii locali pleacă!

Este o realitate faptul că destui tineri din Brăila se gândesc să îşi facă bagajele, căci nu au timp să aştepte ca acest oraş să devină atractiv pentru ei. Se pleacă din Brăila pe capete, iar acest lucru nu îngrijorează pe nimeni. Lumea aşteaptă în continuare ajutorul de şomaj sau, după caz, salariul ăla jignitor de mic.

Iată însă că, mai nou, şi consilierii locali pleacă din Brăila. E drept, ei nu pleacă de rău ce le este şi nici nu o fac definitiv. Nu, ei pleacă în excursie pe banii fraierilor de contribuabili.

Vă jur că eu nu am auzit până acum de numiţii Valentin Pătârlăgeanu şi Adrian Goanţă. Habar nu am avut că aceştia doi  sunt consilieri locali din partea PSD Brăila. Şi au trecut 2 ani de când aceşti doi aleşi pe listele PSD au ajuns consilieri locali municipali. Nu i-am văzut cu poză în ziare, nu am auzit să fi spus ceva demn de reţinut, nici măcar o tâmpenie nu au scos pe gură, căci cu siguranţă aceasta ar fi fost consemnată în ziare.

Aşadar, după doi ani de mandate aud de Pătârlăgeanu şi Goanţă într-un context extrem de fericit pentru ei: băieţii se pregătesc să plece în Grecia, respectiv Bulgaria unde vor participa la nişte izmeneli fără miză pentru Brăila.

Dl. Pătârlăgeanu din Brăila va participa, în perioada 16-23 iunie 2018 (timp de 7 zile), la un festival internaţional de folclor intitulat sugestiv “Magic of the Green Island”, de pe insula Thassos. Imaginaţi-vă, Pătârlăgeanu va da praful din Brăila pe magia insulei verzi din Thassos, după cum festivalul se anunţă încă din titlu. Toată distracţia delegaţiei brăilene conduse de Pătârlăgeanu va costa 7.305 lei, dar astea deja sunt amănunte nesemnificative. Întrebarea este ce naiba caută Pătârlăganu în delegaţia folklorică brăileană care va pleca în Grecia? Cu ce ocazie se va urca el în autocarul către Thassos? Are Pătârlăgeanu rol în piesă, este el indispensabil delegaţiei?

Da, este indispensabil la fel de tare ca Adrian Goanţă, care va participa, în perioada 13-17 mai 2018, la zilele oraşului Plevna, din Bulgaria. Ce bine e de unii! Pleacă în concediu pe banii angajatorului (Consiliul Local), căci ce credeţi că vor face Pătârlăgeanu şi Goanţă în străinătate, în afară de a goli sticlele şi farfuriile?

În calitate de cetăţean, eu aş vrea un răspuns la următoarea întrebare: concret, de ce anume era nevoie ca doi consiglieri locali să facă parte din aceste delegaţii care vor merge în Grecia şi Bulgaria. (Ciorba Greku’)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro