Mergi la conţinutul principal

Se oprește apa potabilă pe cinci străzi din Centrul Vechi

* măsura va fi luată luni, 2 noiembrie, pe parcursul a 5 ore *  potrivit unui comunicat al Companiei de Utilități Publice Dunărea Brăila, vor fi afectați consumatorii racordați la Stația de Hidrofor 11 iunie, respectiv străzile Hepites, Golești, Polonă, Mihai Eminescu și Calea Galați

 

 

 

Compania de Utilități Publice (CUP) Dunărea Brăila anunță că va înterurpe furnizarea apei potabilie în zona Centrul Vechi al orașului în ziua de luni, 2 noiembrie 2020, între orele 9.00-14.00, pentru executarea unor lucrări programate la rețeaua de apă potabilă ce aparține de Stația de Hidrofor 11 iunie, administrată de companie.

În aceste împrejurări, vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile toți consumatorii racordați la respectivul hidrofor, respectiv cei de la blocurile B1, B2, B3, B4, B5, B6, B7 de pe Strada Hepites, consumatorii de pe Strada Golești (blocurile Golești 6-8, Golești 10-12-14, 20-22), Strada Polonă nr. 1 (blocurile 1A, 1B, 2B, 1C), Strada Mihai Eminescu (blocurile 1, 3-5, 7-9, 10-12-14, 16-18-20, 22-24-26) și Calea Galați nr. 8 (blocul 11 iunie). Vor fi afectați, de asemenea, agenții economici de la parterul blocurilor menționate și agenții economici și abonații casnici din zona adiacentă străzilor enumerate mai sus, care sunt racordați la Stația de Hidrofor 11 iunie, din Centrul Vechi al Brăilei.

„Ne cerem scuze față de utilizatorii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, se mai precizează în comunicatul CUP Dunărea Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro