Mergi la conţinutul principal
Patru ore fără apă potabilă

Se oprește apa în cartierul Vidin

* este vorba de o amplă lucrare programată marți, 24 august, în perimetrul cuprins între Calea Galați și Străzile Eroilor, Gh. Munteanu-Murgoci, George Cavadia, Viilor și Mircea Mălăeru * vor rămâne fără apă potabilă sute de familii din partea de nord a orașului, precum și Lidl, Apan, DSVSA și blocurile ANL Brăilița

 

O nouă lucrare programată la rețeaua de alimentare cu apă a municipiului, cu afectarea a sute de gospodări din partea de nord a orașului, precum și a agenților economici în zona Brăilița - Vidin.

Potrivit unui comunicat remis de Compania de Utilități Publice (CUP) ”Dunărea” Brăila, se va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de marți, 24 august a.c., între orele 9.00-13.00, pentru executarea unor lucrări de modernizare la rețeaua de apă potabilă, fiind afectat, cu precădere, perimetrul cuprins între următoarele artere de circulație: Calea Galați - Strada Eroilor - Strada Gheorghe Munteanu-Murgoci - Strada George Cavadia - Strada Viilor și Strada Mircea Mălăeru (Brăilița).

Astfel, vor rămâne fără apă potabilă, timp de patru ore, utilizatorii casnici din zona amintită mai sus - fie că locuiesc la bloc sau la casă -, agenții economici (Lidl, Apan, Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA), Institutul Teritorial pentru calitatea semințelor și materialului săditor etc. ) precum și  blocurile ANL din cartierul Brăilița.

”Ne cerem scuze față de utilizatorii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, se mai precizează în comunicatul CUP ”Dunărea” SA Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro