Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se montează semafoare noi pe arterele principale ale Brăilei

* valoarea contractului încheiat de SUPAGL Brăila cu furnizorul din București depășește 100.000 de lei * zeci de semafoare, cronometre și sisteme acustice vor fi montate pe Strada Griviței, B-dul Dorobanți, Calea Călărașilor, B-dul Independenței, B-dul Cuza și Șos. Râmnicu Sărat

 

Semafoare, cronometre și sisteme acustice noi pentru circulația autovehiculelor și pietonilor vor fi montate, zilele acestea, pe șase mari artere de circulație ale municipiului Brăila și la intersecțiile acestora cu alte 12 străzi. Măsura este menită să ducă la creșterea siguranței tuturor celor implicați în circulație, fluidizarea traficului și modernizarea instalațiilor.

În total, vor fi montate 29 de bucăți corp semafor, 30 bucăți cronometre și 21 bucăți sisteme acustice pentru traversările de pietoni, achiziționate în urma unei licitații de către Serviciul de Utilitate Publică, Administrare și Gospodărire Locală (SUPAGL) din cadrul Primăriei Municipiului Brăila.

Potrivit directorului SUPAGL Brăila, Dumitru Munteanu, valoarea contractului este de 106.000 lei cu TVA, iar furnizorul semafoarelor și al celorlalte sisteme care vor fi montate este SC "Eurosic Systems" SRL București. De montarea semafoarelor nou achiziționate se ocupă nu angajații SUPAGL Brăila, cum am fi tentați să credem, ci o societate specializată din Brăila, SC "Crismilver" SRL, care s-a apucat, deja, de treabă. Miercuri, angajații SC Crismilver" SRL montau deja corpuri de semafoare noi pe Strada Școlilor.

Iată și zonele în care vor fi montate semafoare, cronometre și sisteme acustice noi: Strada Griviței cu Școlilor, Calea Galați și G-ral Eremia Grigorescu (Gării); B-dul Dorobanților cu Școlilor, Calea Galați și G-ral Eremia Grigorescu; Calea Călărașilor cu Griviței și Mihai Bravu; B-dul Independenței (Carol) cu Mihai Eminescu și G-ral Eremia Grigorescu; B-dul Aelxandru Ioan Cuza cu Mihai Eminescu și cu Nicolae Bălcescu; Șoseaua Râmnicu Sărat (zona Brico Depot).

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii