Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se mai primesc inscrieri pentru Divizia D la fotbal in sala

De doua saptamini Asociatia Judeteana de Fotbal, prin Comisia de fotbal in sala a demarat pregatirile in vederea organizarii unui nou campionat de fotbal in sala. La competitie se pot inscrie echipe formate din fotbalisti amatori precum si cei din Divizia D si C, acestia din urma doar cu acordul cluburilor la care sint legitimati.
"Sint citeva echipe care s-au inscris deja si altele care inca nu sint hotarite sa faca acest pas, desi au luat de la noi toate datele de participare. Sint convins ca si in noul campionat al Diviziei D la fotbal in sala vom avea echipe puternice si jocuri derby cit mai multe. In sezonul trecut patru formatii, FC Chercea, Giboema, Horticola Viziru si Forta si-au disputat intiietatea de a cistiga competitia. A reusit in cele din urma FC Chercea, echipa care apoi a cistigat fara mari probleme si barajul de promovare in Divizia C", ne-a declarat secretarul Comisiei de fotbal in sala, Stefan Gheorghe.
Sursa citata a mai mentionat ca data limita pentru inscrierea in campionat este 23 septembrie.
Editia a treia a campionatului Diviziei D la fotbal (in sala va demara in luna octombrie, meciurile din tur urmind a se desfasura la sfirsitul fiecarei saptamini la ore anuntate din timp, in functie si de celelalte competitii programate a se desfasura in aceasta toamna la sala Polivalenta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii