Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se lanseaza "Gaura de vierme", roman semnat de scriitorul Mircea Cavadia

Miine, de la ora 14.30, la Biblioteca Judeteana "Panait Istrati" are loc lansarea romanului "Gaura de vierme" scris de Mircea Cavadia si tiparit la editura Muzeului National al Literaturii Romane.
Mircea Cavadia este membru al Uniunii Scriitorilor din Romania si a trait timp de 35 de ani la Braila. In prezent locuieste la Resita unde este director al cotidianului "24 de ore". Din 1990 Mircea Cavadia a publicat zece volume de proza sau piese de teatru, in 2001 fiind recompensat cu Premiul pentru Dramaturgie al Uniunii Scriitorilor din Romania - filiala Timisoara.
La intilnire vor fi prezenti criticii literari Andrei Grigor, Lucian Chisu, Zamfir Balan, scriitorii Constantin Gherghinoiu si Vasile Datcu si directorul Muzeului National al Literaturii Romane din Bucuresti, Dan Alexandru Condeescu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii