Mergi la conţinutul principal

Se lansează pagina web www.muzeulianca.ro, proiect finanțat de “TRANSGAZ”

* astăzi, la Muzeul Ianca, se sărbătoresc 103 ani de la Unirea Basarabiei cu România * moderator al manifestării este prof. Ion M. Bărbuceanu, inițiatorul proiectului "Muzeul Ianca - de la muzeul real la muzeul virtual"

 

Astăzi, la ora 10.00, are loc lansarea paginii web www.muzeulianca.ro (proiect finanțat de “TRANSGAZ”), precum și sărbătorirea a 103 ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Potrivit comunicatului remis de Asociația Cultural-Istorică "Muzeul Ianca", moderator al manifestării este prof. Ion M. Bărbuceanu, inițiatorul și managerul proiectului "Muzeul Ianca - de la muzeu real la muzeu virtual". Sunt invitați la evenimentul cultural dr. Cristinel Popa Stoica, politolog (Universitatea "Dunărea de Jos" Galați), dr. Brândușa Ilie (Muzeul Brăilei "Carol I", Secția Etnografie, consultant științific pentru pagina web a Muzeului Ianca), col. (r.) Constantin Giurgea (secretarul Asociației Naționale Cultul Eroilor "Regina Maria" - Filiala Brăila "General Stan Poetaș"), prof. Dionisie Mitrofan (directorul Liceului Teoretic "Petru Rareș" Soroca, Republica Moldova-online), prof. Ștefănuț Dragomir (directorul Liceului Teoretic "Constantin Angelescu" Ianca, cel care va prezenta parteneriatul cu Liceul "Petru Rareș" din Soroca), prof. Marinela Mirela Cazacu (directorul Liceului Tehnologic "Nicolae Oncescu" Ianca), ing. Valentin Avram (creatorul paginii web a Muzeului Ianca, reprezentantul firmei Hellooweb din București), ing. Cosmin Trofin (responsabil tehnic al aplicației online), Nicolae Moise (managerul SC "Andrones Optic" SRL Ianca, furnizorul de acces Internet gratuit al Muzeului Ianca de 12 ani).

Este invitat, de asemenea, un grup de elevi de la Liceul Teoretic "Constantin Angelescu" din Ianca, coordonat de prof. înv. primar Mădălina Boboc (participare online).

Înființat în urmă cu mai bine de două decenii, prin strădania prof. Ion M. Bărbuceanu, Muzeul Ianca este un neobosit promotor al tradiției și istoriei locale și este acreditat de Ministerul Culturii și Identității Naționale.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro