Mergi la conţinutul principal

Se fac angajări. Vezi ce se caută!

Noi locuri de muncă pentru brăileni! Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila a publicat o listă cu 287 de joburi disponibile atât în cadrul firmelor private, cât şi în administraţia publică.
Astfel, persoanele cu studii medii pot alege să lucreze ca bucătar, tâmplar, spălător vehicule, tehnician pentru sisteme de detecţie, supraveghere video şi control acces sau operator dispecer sisteme de monitorizare şi aparatură de control. Şomerii cu vechime în câmpul muncii îşi pot depune dosarul pentru unul din posturile de agent transport valori, casier încasator, contabil şef, lucrător gestionar, patiser sau programator de sistem informatic.
Alte joburi disponibile sunt cele de agent vânzări, asistent farmacist şi farmacist, operator introducere, validare şi prelucrare date, ospătar, patiser, sudor, tâmplar sau zidar.
Locuri de muncă se găsesc şi la instituţiile publice. Sistemul de Gospodărie al Apelor Brăila a scos la concurs postul de inginer construcţii hidrotehnice pentru care candidaţii interesaţi trebuie să deţină o vechime în muncă de minim 5 ani şi să fi absolvit studii superioare. Direcţia de Asistenţă Socială are vacante posturile de asistent social (studii de specialitate/aviz pentru exercitarea profesiei), administrator (studii liceale economice absolvite cu diplomă de bacalaureat şi 5 ani vechime) şi supraveghetor de noapte (studii liceale/atestat agent pază şi ordine). La Căminul pentru Persoane Vârstnice Lacul Sărat sunt disponibile posturile de infirmieră (curs Crucea Roşie sau îngrijitori bătrâni) şi medic primar (studii superioare/atestat). Brăilenii cu studii superioare se pot angaja ca muzeograf sau cercetător în filologie în cadrul Muzeului Brăilei "Carol I". Cele mai multe locuri de muncă le oferă Serviciul de Utilitate Publică "Seroplant", doritorii putând aplica pentru posturile de şef serviciu, tehnician silvic exploatare, magaziner, manipulator mărfuri, şomer autoturisme şi camioane sau floricultor. Pentru fiecare ocupaţie, candidaţii trebuie să aibă cel puţin 3 ani vechime în câmpul muncii.
Lista completă a ocupaţiilor o găsiţi de site-ul www.anofm.br.ro, iar dosarele se depun la Agenţiei din Bdul. Dorobanţilor nr. 603-605 şi la Punctele de lucru Făurei şi Însurăţei.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro