Mergi la conţinutul principal

Se fac angajări! Peste 300 de locuri se muncă disponibile

* cele mai multe posturi vacante sunt pentru meseria de confecționer cablaje auto – 155 locuri și confecționer-asamblor articole din textile - 46 locuri

 

Peste 300 locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă pentru brăilenii care vor să se angajeze. Locurile sunt disponibile prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Brăila, cele mai multe fiind în următoarele meserii/ocupații: confecționer cablaje auto (155 posturi), ), confecționer-asamblor articole din textile (46 posturi), tehnician mentenanță mecanică echipamente industriale (10 posturi), agent de vânzări (10 posturi), lucrător comercial (9 posturi), lucrător sortare deșeuri reciclabile (5 posturi), lucrător operativ pentru autocompactoare (5 posturi), șef formație operațională telecomunicații (5 posturi), asistent medical generalist (4 posturi). Angajatorii brăileni oferă și locuri de muncă pentru agent de securitate (5 posturi), gestionar depozit (2 posturi), asistent farmacist (2 posturi), consilier vânzări asigurări (3 posturi).

Prin AJOFM Brăila sunt vacante posturi și în următoarele ocupații: manager bancă, manager relații clienți, vopsitor, vânzător, tâmplar universal, muncitor necalificat în industria confecțiilor, curier, faianțar, director restaurant, mecanic agricol, motorist sau instalator.

Lista completă a locurilor de muncă disponibile o găsiți pe site-ul AJOFM Brăila. Instituția reamintește angajatorilor care își au sediul, respectiv domiciliul în județul Brăila, că au obligația să comunice toate locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora. Nerespectarea acestei prevederi legale constituie contravenție și conduce la aplicarea unor amenzi între 3.000 lei și 5.000 lei. De asemenea, angajatorii au obligația să comunice agențiilor pentru ocuparea forței de muncă teritoriale ocuparea locurilor de muncă vacante care au fost comunicate potrivit legii, în termen de o zi de la data ocupării acestora, în condițiile legii. În cazul necomunicării, angajatorul este sancționat cu amendă de la 3.000 lei la 5.000 lei. AJOFM Brăila mai precizează că angajatorii care au încadrat în muncă, conform legii, persoane din rândul beneficiarilor de indemnizații de somaj au obligația de a anunța în termen de 3 zile instituția.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro