Mergi la conţinutul principal

Se fac angajări la Protecţia Copilului, Direcţia de Asistenţă Socială şi Serviciul de Ambulanţă

• în total sunt scoase la concurs 28 de posturi

 

Se fac angajări la stat! Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Brăila, Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) oferă 28 de locuri de muncă destinate atât persoanelor cu studii medii, cât şi celor cu studii superioare.

Astfel, DGASPC Brăila organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 11 funcţii vacante, după cum urmează: un post psihopedagog principal - Complex de servicii pentru evaluarea şi recuperarea copilului cu dizabilităţi, un post cu 0,5 normă - Serviciul de evaluare complexă a copilului cu dizabilităţi, un post 0,5 normă - Centrul de consiliere şi asistenţă specializată pentru copiii cu tulburări de spectru autist şi familiile acestora, un post magaziner - Complex de servicii pentru protecţia în regim de urgenţă a copilului, a cuplului mamă-copil şi a victimelor violenţei în familie, un post instructor de educaţie - Complex de tip familial “Universul Copiilor”, cinci posturi infirmier, un post portar şi un post bucătar – Centrul de îngrijire şi asistenţă pentru persoane adulte cu handicap Bărăganu.

Persoanele interesate îşi pot depune dosarele până pe data de 2 decembrie. Pe 14 decembrie este programată proba scrisă, pe 20 decembrie proba practică şi pe 21 decembrie proba interviului.

DAS Brăila scoate la concurs 11 posturi în cadrul Centrul Social de Găzduire în Regim de Urgenţă şi Centrul Social Multifuncţional. Astfel, la Centrul Social de Găzduire în Regim de Urgenţă se caută un asistent social (studii superioare în specializarea asistenţă socială), un psiholog (studii superioare psihologie), un supraveghetor de noapte (bacalaureat), un administrator (bacalaureat, vechime în muncă 5 ani), un asistent medical generalist (studii postliceale; 6 luni vechime), două îngrijitoare (minim 8 clase) şi spălătoreasă (minim 8 clase). La Centrul Social Multifuncţional posturile scoase la concurs sunt următoarele:  administrator (bacalaureat, 5 ani vechime), asistent medical generalist (studii postliceale; 6 luni vechime), îngrijitoare (8 clase). Cei care doresc să participe la concurs se pot înscrie până pe data de 28 noiembrie, iar probele se vor desfăşura în perioada 8-14 decembrie.

De asemenea, SAJ Brăila organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 5 posturi contractuale vacante de asistent medical generalist.  Termenul limită de depunere a dosarelor este 28 noiembrie, proba scrisă va fi pe 9 decembrie, iar interviul pe 14 decembrie.

Detalii privind calendarul concursului, condiţiile specifice de participare şi bibliografia de concurs sunt disponibile la sediile şi numerele de telefon ale celor trei instituţii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro