Mergi la conţinutul principal

Se fac angajări la Jandarmerie și la ISU

* la Jandarmeria Brăila sunt libere un post de casier principal la structura Financiar, un post de subofițer magaziner principal la Compartimentul Tehnologia Informației şi altul de magaziner principal la Compartimentul Intendență * ISU scoate la concurs un post vacant de personal contractual îngrijitor  

 

 

 

 

Se fac angajări la Jandarmeria Brăila şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila. Jandarmeria are disponibile trei posturi de subofiţer la diferite structuri, iar la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă este liber un post de îngrijitor.

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Brăila organizează concursuri în vederea ocupării a trei posturi vacante de subofițeri, prin rechemare în activitate și încadrare directă. Posturile disponibile pentru angajare din sursă externă sunt următoarele: un post de subofițer casier principal la structura Financiar; un post de subofițer magaziner principal la Compartimentul Tehnologia Informației; un post de subofițer magaziner principal la Compartimentul Intendență.

Cererea de înscriere la concurs, CV-ul, declarația de confirmare a cunoașterii și acceptăriii condițiilor de recrutare și acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal și efectuarea verificărilor în evidențele operative se transmit scanate la adresa de e-mail jandarmeriabraila@jandarmeria-braila.ro, în format  PDF, care să nu depășească dimensiunea de 10 Mb, până la data de 15.10.2021, ora 16:00.

Ulterior, candidații pot depune dosarul de concurs în volum complet, la aceeași adresă de mail și în aceleași condiții, până la data de 20.10.2021, ora 16:00.

Mai multe detalii despre modul de desfășurare a concursului sunt disponibile pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, www.jandarmeria-braila.ro, la secțiunea ”Carieră”.

De asemenea, jandarmii insistă asupra verificării periodice a site-ului, deoarece acolo vor fi postate informații de interes pentru cei care se vor înscrie la procesul de recrutare în vederea încadrării celor trei posturi vacante prin rechemare în activitate sau încadrare directă. Mesajul jandarmilor: Urăm succes tuturor candidaților și îi așteptăm cu drag să se alăture colectivului nostru!

 

Post vacant la ISU

 

La rândul său, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila, organizează concurs/examen pentru ocuparea  a unui post vacant de personal contractual îngrijitor – COR 515301, din cadrul Serviciului Logistic – Patrimoniu Imobiliar – Echipa de întreținere și reparații imobile.

Depunerea cererilor de înscriere și a dosarului de concurs în volum complet, se va face personal de către candidați în perioada 06 - 19.10.2021 (în zilele lucrătoare între orele 09.00 – 14.00), la sediul inspectoratului.

Etapele de desfăşurare a concursului:

- Selecția dosarelor de concurs: 21.10.2021;

- Proba scrisă: 10.11.2021;

- Interviul: 15.11.2021.

Pentru participarea la concurs sunt necesare studii gimnaziale.

Relaţii suplimentare despre organizarea și desfășurarea concursului/examenului se pot obţine, în zilele lucrătoare, între orele 09,00 – 14,00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila, telefon 0239/ 611212, interior 27118 şi pe site-ul I.S.U. Brăila, www.isubraila.eu

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro