Mergi la conţinutul principal

Se deschide tradiționala expoziție de iarnă din Piața Independenței

* timp de o săptămână, în perioada 30 noiembrie - 6 decembrie, producători din țară și Republica Moldova vin la Brăila cu produse specifice sărbătorilor * evenimentul are loc pe platoul din Piața Independenței și Parcarea laterală * de Ziua Națională, brăilenii vor putea asista la defilarea militarilor, pe Calea Călărașilor

 

Primăria Municipiului Brăila dă, mâine, startul evenimentelor de sărbători și organizează, în perioada 30 noiembrie - 6 decembrie 2021 o “Expoziție de Iarnă”. Evenimentul se va desfășura pe platoul din Piața Independenței și în Parcarea laterală, acolo unde, timp de o săptămână, meșteri populari și producători din Republica Moldova, Jurilovca - Tulcea, Suceava, Botoșani, Piatra Neamț, Bacău, Pitești, Constanța, București, Galați și Brăila vin cu produse specifice sărbătorilor de iarnă. Vorbim de produse de olărit, produse sculptate în lemn, produse artizanale lucrate manual, decorațiuni de Craciun, icoane, ceramică utilitară și decorativă, păpuși decorative din sticlă, plante și produse din plante, siropuri și tincturi, dulciuri și dulcețuri plus mult altele.

Toate le puteți descoperi între 30 noiembrie și 6 decembrie, la “Expoziția de iarnă”. Spre deosebire de anii trecuți, expoziția de iarnă nu va mai fi “acompaniată” de spectacolele organizate pe scena amplasată în fața Palatului Administrativ și nici de paradele colindătorilor, care dădeau culoare perioadei premergătoare sărbătorilor de iarnă. Din cauza situației pandemice, aceste evenimente nu se vor mai derula anul acesta.

În ceea ce privește evenimentele organizate de Ziua Națională, brăilenii vor putea asista, totuși, la tradiționala defilare de pe Calea Călărașilor. Festivitatea va începe miercuri, 1 decembrie, la ora 11.00, cu un ceremonial militar-religios, iar defilarea propriu-zisă va avea loc în jurul orei 11.30 și va fi urmată de un scurt concert susținut de fanfara militară. Anul acesta, Primăria nu va mai respecta tradiția nelipsitelor porții de fasole cu cârnați oferite de Ziua Națională, pentru a se evita aglomerările de persoane.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro