Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se cauta sapte specialisti pentru proiectele Phare din invatamintul profesional si tehnic

Ministerul Integrarii Europene asigura asistenta tehnica pentru implementarea proiectelor de reforma a invatamintului profesional si tehnic de catre Institution Building Support for the Reform of Initial and Continuing Vocational Training Technical and Vocational Education and Training (TVET). In acest scop lanseaza o competitie deschisa pentru angajarea unor specialisti. Selectarea aplicatiilor va fi realizata de Cambridge Education in parteneriat cu Centrul Educatia 2000^ si Sottish Qualification Authority.
Specialistii locali vor fi implicati in organizarea de workshop-uri, focus-grupuri si interviuri cu beneficiarii Proiectului de Reforma a Invatamintului Vocational si Tehnic, in aplicarea si prelucrarea primara a datelor colectate prin chestionare. Rezultatele vor fi folosite pentru realizarea unui studiu privind impactul schimbarilor implementate in ultimii ani la nivelul invatamintului vocational si tehnic din Romania. Contractele vor avea durata de o luna.
Candidatii trebuie sa fie absolventi ai invatamintului universitar, cu specializare in educatie sau absolventi ai unei forme de invatamint superior echivalente, sa aiba minimum cinci ani de experienta profesionala, din care cel putin un an experienta in invatamintul tehnic si vocational, sa aiba experienta anterioara de lucru in proiectele Phare TVET 0108.01 si Phare 2002, ceea ce va fi considerat un avantaj. De asemenea, candidatii trebuie sa stie sa utilizeze computerul pentru indeplinirea sarcinilor, sa aiba experienta in proiecte de cercetare pe teren, in colectarea si analiza primara a datelor obtinute ca urmare a aplicarii de chestionare, interviuri si focus-grupuri, experienta in moderarea de focus-grupuri si aplicare de interviuri, experienta de lucru in echipa, abilitati de comunicare orala si scrisa. Cunoasterea limbii engleze va fi considerata ca un avantaj.
CV-urile si o scrisoare de intentie in limba engleza, in care sa se explice indeplinirea cerintelor solicitate, se pot trimite prin e-mail la adresele: "mdvorski@cedu.ro" si "cedu@cedu.ro", indicindu-se in titlu formula "CALL FOR LOCAL SPECIALISTS". Aplicatiile se pot trimite pina pe 9 ianuarie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii