Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se cauta monitori judeteni si regionali in "Proiectul Invatamintului Rural"

Centrul Educatia 2000^, selecteaza monitori judeteni si regionali care vor activa in cadrul "Proiectului pentru Invatamintul Rural", cofinantat de Banca Mondiala si de Guvernul Romaniei, Sub-componenta 1.1 "Dezvoltarea profesionala pentru cadrele didactice din mediul rural pe baza activitatii proprii desfasurate in scoala".
Monitorii judeteni vor supraveghea activitatile desfasurate de mentori, prin sondaj, activitati cuprinse in planul lunar si vor semnala toate neconcordantele Unitatii de Management a proiectului pentru Invatamintul Rural, vor realiza un raport trimestrial cu constatarile din teren din partea beneficiarilor, a presei. Monitorul judetean va face cel putin o vizita in fiecare comuna care participa in program, va include propria contributie in rapoartele trimestriale realizate de mentori, acorda asistenta monitorilor regionali pentru realizarea vizitelor. Monitorul regional va colecta si sintetiza rapoartele monitorilor judeteni arondati si urmaresc realizarea activitatilor planificate de catre monitori sau mentori.
Selectia are loc pentru toate judetele si regiunile tarii, iar candidatii trebuie sa locuiasca in judetul sau regiunea respectiva. Vor avea statut de colaboratori, adica vor avea contract de munca cu timp partial.
Candidatii trebuie sa aiba o solida reputatie profesionala acumulata in urma activitatii de cadru didactic sau de manager/inspector scolar in cadrul judetului, calitatea de formator/mentor si experienta in formare/mentorat, experienta in monitorizarea si evaluarea programelor de formare continua a cadrelor didactice. De asemenea, candidatii trebuie sa cunoasca obiectivele componentei 1.1. a Proiectului pentru Invatamint Rural si a activitatilor derulate pina in prezent in cadrul acestei componente la nivelul judetului si a nevoilor de formare specifice personalului didactic din scolile rurale din cadrul judetului si sa posede cunostinte solide de utilizare a computerului. Dosarul unui candidat va cuprinde: curriculum vitae cu fotografie, documente care atesta calitatea de formator, mentor, evaluator sau monitor, o scrisoare de intentie, o scrisoare de sustinere din partea unitatii in care activeaza, doua scrisori de recomandare relevante pentru program. Termenul limita de depunere a dosarelor este 23 ianuarie 2006. Dupa analiza dosarelor primite, candidatii declarati admisi vor fi anuntati telefonic.
Actiunea este organizata de Centrul Educatia 2000^ care asigura asistenta tehnica pentru aceasta componenta, in parteneriat cu Cambridge Education Consultants din Marea Britanie, British Council Romania si EuroEd.
Persoanele care doresc sa participe la selectie pot trimite dosarele de candidatura, intr-un singur exemplar, la sediul Centrului Educatia 2000^ din Bucuresti, in atentia Emiliei Florescu, asistent de program, strada Caderea Bastiliei nr. 33, cod 010613, sector 1, Bucuresti. Amanunte pot fi obtinute la telefon: 021/2120780, 021/2120781, fax: 021/2120779 sau e-mail elupu@cedu.ro
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii