Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se cauta lucratori sezonieri pentru Germania

In aceasta luna, Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) vine cu o noua oferta pentru cei care doresc sa munceasca in strainatate, organizind o preselectie pentru lucratori sezonieri in Germania. Actiunea se va desfasura in fiecare de zi de luni pina vineri, in intervalul orar 09.00-16.00, la sediul de pe str. Valter Maracineanu nr. 1-3, sect. 1, Bucuresti.
Sint asteptate pentru depunerea dosarelor persoanele care au calificarile cerute de angajator si indeplinesc conditiile specifice pentru fiecare post oferit. Astfel, se cauta expozanti (lacatus mecanic, mecanic, electromecanic, electrician) cu care se vor incheia contracte de munca pe o perioada de maxim 9 luni si care vor desfasura activitatea de montare/demontare carusel mobil. Acest post se adreseaza barbatilor cu virsta de maxim 40 de ani, care cunosc limba germana (nivel mediu) si au experienta de minim 2 ani, imediat anterior anului 2006. De asemenea, angajatorii germani mai cauta femei si barbati cu virsta intre 20 si 40 de ani, care cunosc limba germana si care au experienta de cel putin 2 ani in domeniul agricol, gastronomie (ospatari, bucatari) si vinzari.
Cei interesati sa participe la preselectie vor avea nevoie de copie BI sau CI (cu valabilitate de minim 6 luni); copie pasaport (valabilitate de minim 6 luni); fisa personala (tipizat OMFM); C.V. In limba romana ( tipizat OMFM); copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare; copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise); adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca este clinic sanatos; cazierul judiciar In original care sa ateste ca nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); declaratie pe proprie raspundere (legalizata notarial) din care sa rezulte ca nu beneficiaza de pensie de invaliditate; declaratie pe proprie raspundere (legalizata notarial) din care sa rezulte numarul de copii minori aflati In Intretinerea acestuia; dovada emisa de Serviciul Public de Asistenta Sociala/primar, din care sa rezulte ca a notificat intentia de a lucra In strainatate; dovada experientei In domeniul agricol (daca se opteaza pentru acest domeniu - certificat de producator, adeverinta) si doua fotografii tip pasaport.
Mentionam ca OMFM nu percepe nici un fel de taxe si comisioane. Mai multe informatii puteti afla accesind site-ul Oficiului, www.omfm.ro.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii