Mergi la conţinutul principal

Se caută marinar pentru Nava Borcea

• candidaţii trebuie să aibă studii medii/generale şi o vechime  de minimum 6 luni pe navă cu abur • dosarele de înscriere se depun la sediul IŞJ Brăila

 

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Brăila scoate la concurs un post de marinar pentru Nava Borcea. Locul este unul pe perioadă nedeterminată, iar pentru a participa la selecţie candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: studii medii/generale; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minimum 6 luni pe navă cu abur.

“Am dorit şi am primit aprobarea să scoatem acest post la concurs pentru Nava Borcea. Pe un vapor trebuie să fie permanent cineva din echipaj, o persoană care să aibă grijă de navă. Noi suntem singurul inspectorat care avem o navă şi ca ea să funcţioneze ne trebuie un număr minim de persoane”, ne-a declarant Cătălin Canciu, inspector şcolar general.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 20 martie 2018, ora 10.00, proba scrisă la sediul instituţiei; 22 martie 2018, ora 10.00, proba practică pe nava Borcea. Data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere se depun la sediul IŞJ Brăila şi vor conţine următoarele documente: cererea de înscriere la concurs, copie act de identitate; copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor, carnetul de muncă sau, după caz, adeverinţele care atestă vechimea în muncă, în meserie şi/sau în specialitatea studiilor, în copie; cazierul judiciar sau o declaraţie pe propria răspundere că nu are antecedente penale; adeverinţă medicală; CV.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila, bd. Al. I. Cuza nr. 172, telefon: 0239/614.051.

Nava Borcea, navă cu abur şi zbaturi, a fost construită începând cu 1911 la Şantierul Naval din Turnu Severin, fiind prima navă realizată de inginerii români. Pluteşte din 1914 şi a fost, rând pe rând, iaht al regelui Ferdinand, navă de transmisiuni în război şi navă de pasageri.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro