Mergi la conţinutul principal

Se caută șoferi pentru autospeciale la ISU Brăila și subofițeri pază la Jandarmerie

* Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brăila organizează concursuri pentru ocuparea a două posturi vacante de conducător auto (autospeciale) la Serviciul Logistic, iar cererea de înscriere se trimite până pe 3 iulie * Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 14 posturi vacante de subofițer pază principal, iar înscrierea se face în perioada 27 iunie – 8 iulie, exclusiv online

 

Angajări din sursă externă la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brăila și Jandarmeria Brăila. ISU caută șoferi pentru autospeciale, iar la Jandarmi sunt disponibile mai multe posturi de subofițer pază.

Potrivit comunicatului transmis, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Dunărea” al județului Brăila organizează concursuri în vederea ocupării a două posturi de execuție vacante de conducător auto (autospeciale) la Serviciul Logistic, cu personal recrutat prin încadrare directă.

Principalele condiții de participare la acest concurs sunt: să fie absolvenți de studii liceale cu diploma de bacalaureat; să dețină permis de conducere categoriile B și C; să nu depășească vârsta de 35 de ani împliniți în anul în curs.

Cererea de înscriere la concurs, curriculum vitae, copia actului de identitate și declarația privind cunoașterea condițiilor de recrutare, se transmit exclusiv în format electronic, până la data de 03.07.2022, ora 16.00, iar celelalte documente ale dosarului de recrutare pâna la data de 17.07.2022, ora 16.00, la adresa de e-mail resurse_umane@isubraila.eu. Condițiile de recrutare au fost afișate pe pagina oficială a inspectoratului www.isubraila.eu, la secțiunea Carieră. Detalii suplimentare privind participarea la acest concurs pot fi obținute de la personalul Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Dunărea» al județului Brăila, cu sediul în municipiul  Brăila, b-dul Dorobanților, nr. 468, tel: 0239/611212, interior 27118 sau 27006 și 0742063719, se arată în comunicarea transmisă de reprezentanții ISU Brăila.

 

14 posturi vacante la Jandarmeria Brăila și un post la Poliția Brăila

Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 14 posturi vacante de subofițer pază principal, cu personal recrutat prin încadrare directă. Înscrierea candidaților se face în perioada 27 iunie – 8 iulie, exclusiv online.

Toate documentele necesare se scanează și se transmit, în format PDF, pe adresa de e-mail resurseumane@jandarmeria-braila.ro, termenul limită fiind 8 iulie, ora 16:00. “Printre condițiile ce trebuie îndeplinite de către candidați, amintim vârsta minimă de 18 ani (împliniți) și absolvirea liceului cu diplomă de bacalaureat (sau adeverință privind promovarea examenului de bacalaureat în cazul absolvenților din anul 2022). Concursul constă în verificarea dosarelor de recrutare, evaluarea performanței fizice, susținerea unui test scris, evaluarea medicală și psihologică”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Brăila.

Toate detaliile necesare celor ce intenționează să se înscrie la concurs sunt disponibile în anunțul postat pe site-ul unității, www.jandarmeria-braila.ro, secțiunea “Carieră”. Pe durata concursului, candidații trebuie să verifice permanent site-ul Jandarmeriei Brăila ori avizierul unității, deoarece vor fi postate și alte detalii cu privire la procedura de recrutare.

Și la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila se organizează concurs/examen pentru ocuparea unui post vacant de execuție de personal contractual-  Referent I A cu atribuții de secretariat, documente clasificate și arhivă la Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Brăila.

Informații complete cu privire la postul existent, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursului se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs sau accesând următoarele linkuri:

https://br.politiaromana.ro/ro/

https://br.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Înscrierile se fac personal la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila din municipiul Brăila, str. Mihail Sebastian nr. 10-12, în perioada 27 iunie - 11 iulie (inclusiv), în zilele lucrătoare, între orele 12:30-15:30.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro