Mergi la conţinutul principal

Se caută şefi pentru Posturile de Poliţie Comunale Romanu şi Bărăganul

după deblocarea unor posturi vacante de conducere în MAI, reprezentanţii IPJ Brăila au anunţat că se dă concurs pentru ocuparea a două funcţii de şef de post • angajările se fac pentru Posturile de Poliţie din Romanu şi Bărăganul, iar examenul este programat pentru data de 6 decembrie

 

Au reînceput angajările la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, pentru ocuparea posturilor vacante, asta după ce s-a aprobat memorandumul pe tema deblocării unor posturi vacante de conducere în MAI.

În data de 7 noiembrie 2017, reprezentanţii IPJ Brăila au anunţat că se dă examen pentru ocuparea funcţiilor de şef post  I  la  Postul  de  Poliţie  Comunal Bărăganul din cadrul Secţiei nr. 5 de Poliţie Rurală Viziru şi şef post I la Postul de Poliţie Comunal Romanu din cadrul Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Brăila, cu recrutare din sursă internă. Au început deja înscrierile, iar cei care vor să participe la concursul programat pentru luna viitoare trebuie să îndeplinească, cumulativ, mai multe condiţii. Trebuie să fie agenţi de poliţie, cu studii liceale, să aibă 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei pentru care se organizează concurs, să fie declaraţi apt medical şi apt la evaluarea psihologică, să nu fie cercetaţi disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare şi faţă de aceştia să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală. În plus, candidaţii trebuie să fi obţinut calificativul de cel puţin “bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu şi să deţină permis de conducere categoria “B”.

Înscrierile se fac, în  zile lucrătoare, în intervalul orar 12.00–15.00, la IPJ - Serviciul Resurse Umane, din strada Mihail Sebastian, pe bază de raport, depus până la data de 13.11.2017. Cu ocazia înscrierii, candidaţii vor prezenta în  original actul de identitate şi documentele care atestă nivelul şi specializarea  studiilor. Nu va fi acceptat dosarul de recrutare în cazul în care documentele de  studii, în original, prezintă deteriorări sau alterări ale elementelor de siguranţă  care nu permit stabilirea autenticităţii documentului sau sunt plastifiate.

Înscrierea  candidaţilor  se  va  face  personal,  nu  se  acceptă  înscrieri

transmise prin fax sau poştă. Examinarea psihologică a candidaţilor înscrişi la concurs se va desfăşura la Centrul de Psihosociologie al MAI din Bucureşti, la o dată ce se va comunica după programarea celor înscrişi.

Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, în data de 6 decembrie 2017 şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.

Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu se depun în termen de 24 de ore de la afişare, la secretariatul Serviciului Resurse Umane din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro