Mergi la conţinutul principal

Se caută şefi de post la Cazasu, Siliştea, Frecăţei şi Tichileşti

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila organizează concurs pentru ocuparea acestor funcţii • s-au făcut deja înscrierile, iar concursul este programat pentru luna iulie

 

Posturile de Poliţie Comunale din Cazasu, Siliştea, Frecăţei şi Tichileşti au nevoie de şefi, astfel că Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor vacante.

Două dintre funcţiile scoase la concurs sunt cele de şef post I la Postul de Poliţie Comunal Cazasu din cadrul Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Brăila şi şef post I la Postul de Poliţie Comunal Siliştea din cadrul Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Brăila, cu recrutare din sursă internă.

Examenul va avea loc la sediul IPJ Brăila, din str. Mihail Sebastian, în data de  03 iulie 2018, ora urmând a fi stabilită ulterior. Acesta va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00. Înscrierile s-au făcut până la data de 6 iunie.

Celelalte două funcţii sunt de şef post I la Postul de Poliţie Comunal Frecăţei din cadrul Secţiei nr.2 de Poliţie Rurală Brăila şi şef post I la Postul de Poliţie Comunal Tichileşti din cadrul Secţiei nr.2 de Poliţie Rurală Brăila, cu recrutare din sursă internă (agenţi de poliţie). Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, în data de 02 iulie şi va consta tot într-un interviu structurat pe subiecte profesionale. Cine ia nota cea mai mare este cel care ocupă postul. 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro