Mergi la conţinutul principal

Se caută încă doi procurori DNA pentru zona Galaţi-Brăila

Deficit de personal în întreaga structură a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). La nivel de ţară mai trebuie 20 de procurori anticorupţie la Centru şi 11 în judeţe, iar la structura teritorială Galaţi, de care aparţine şi Brăila, mai e nevoie de încă doi procurori.
Posturile sunt vacante de mai multă vreme, iar de astă dată vor fi scoase la concurs pe 3 martie.
Interviul va avea loc la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie din Bucureşti, ora urmând să fie comunicată din timp candidaţilor. Selecţia este deschisă tuturor procurorilor care îndeplinesc condiţiile legislative privind organizarea judiciară.
Dosarele de candidatură, cu CV-ul care să includă traseul profesional şi un număr de trei - cinci lucrări reprezentative din activitatea anterioară şi cererea tip, trebuie depuse până pe 22 februarie, ora 16.00, la Serviciul de Resurse Umane din DNA.
Interviul vizează verificarea cunoştinţelor în primul rând din Legea 78/2000, privind sancţionarea faptelor de corupţie, dar şi Legea 54/2006, privind Direcţia Naţională Anticorupţie. Bibliografia şi celelalte date ale concursului pot fi consultate pe site-ul instituţiei: www.dna.ro.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro