Mergi la conţinutul principal

Se apropie Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

* evenimentul va avea loc pe 14 octombrie 2022, de la ora 09.00, în incinta Facultății de Inginerie și Agronomie Brăila * angajatorii care vor să participe trebuie să înștiințeze AJOFM până pe 6 octombrie

 

Ai terminat liceul sau facultatea și încă nu ți-ai găsit un job? Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Brăila organizează evenimentul ”Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, ce va avea loc vineri, 14 octombrie 2022, de la ora 09.00, în incinta Facultății de Inginerie și Agronomie Brăila, Calea Călărașilor, nr. 29.

Pentru acest eveniment, AJOFM Brăila invită angajatorii să participe cu oferte de joburi.  

”Angajatorii care doresc să participe la această acțiune sunt rugați să comunice, în scris, oferta de locuri de muncă, completând formularul “Situația locurilor de muncă vacante“, anexa nr.1 A la ”Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă” reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificările și completările ulterioare, până în data de 06 octombrie 2022”, transmite instituția prin intermediul unui comunicat de presă.

Pentru transmiterea ofertei de loc de muncă și relații suplimentare persoanele interesate se vor adresa AJOFM Brăila, B-dul Dorobanților, nr. 603-605 sau la tel/fax 0239/611386, fax 0239/611519, e-mail: braila@anofm.gov.ro.

De asemenea, instituția mai transmite persoanelor care nu sunt înregistrate în evidența agenției și doresc să participe la acest eveniment pentru obținerea unui loc de muncă, în funcție de localitatea de domiciliu, să se prezinte pentru a fi luate în evidență la următoarele adrese: sediul AJOFM Brăila, din Sergent Tătaru, nr. 2, corp B, etaj 3 (în curtea Liceului Teoretic “Mihail Sebastian”); Punct de lucru Făurei - Str. Republicii nr. 34; Punct de lucru Însurăței - Str. Brăilei nr. 18. Acestea vor prezenta următoarele documente: actul de identitate; actele de studii și de calificare; carnetul de muncă sau alte acte care atestă, potrivit legii, existența unor raporturi de muncă ori de serviciu, în cazul persoanelor provenite din muncă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro