Mergi la conţinutul principal

Se întrerupe furnizarea apei potabile în Centrul Vechi

• potrivit unui comunicat al Companiei de Utilităţi “Dunărea” Brăila, măsura va fi luată astăzi şi vor fi afectaţi abonaţii casnici şi firmele din zona cuprinsă între străzile Împăratul Traian, Neagră, C.A. Rosetti, Rubinilor, Pietrei şi Florilor • compania de apă le cere brăilenilor care locuiesc în zona afectată să-şi facă rezerve minime de apă pentru consum

 

O nouă întrerupere a furnizării apei potabile pe raza municipiului Brăila, de data aceasta în zona centrală a oraşului, cauzată de efectuarea unor lucrări programate la reţeaua de alimentare cu apă.

Astfel, potrivit comunicatului Companiei de Utilităţi Publice “Dunărea” Brăila, va fi întreruptă furnizarea apei potabile în ziua de miercuri, 15 iulie 2020, între orele 8.30-16.30, “pentru executarea unor lucrări la reţeaua de apă”. 

În urma acestei măsuri extreme, vor fi afectaţi utilizatorii casnici şi agenţii economici din zona cuprinsă între Strada Împăratul Traian, Strada Neagră, Strada C.A. Rosetti, Strada Rubinilor, Strada Pietrei şi Strada Florilor.

“Ne cerem scuze faţă de utilizatorii afectaţi de aceste lucrări şi îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toţi abonaţii afectaţi de lucrări să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, se mai precizează în comunicatul CUP “Dunărea” Brăila.

Reamintim că ultima întrerupere a furnizării apei potabile a fost în noaptea de 6/7 iulie 2020, fiind afectaţi utilizatorii din localităţile Baldovineşti şi Pietroiu, precum şi brăilenii care locuiesc pe Şoseaua Baldovineşti, între Strada Livezilor şi Şoseaua de Centură.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro