Mergi la conţinutul principal

Se înlocuiesc indicatorele rutiere în cartierele periferice ale municipiului

* "Este o activitate curentă a serviciului nostru, activitate pe care o derulăm mai ales iarna; vara, aceeaşi echipă se ocupă de marcaje în parcările de reşedinţă", a precizat directorul SUPAGL, Dumitru Munteanu

 

 

Angajaţii Serviciului de Utilitate Publică, Administrare şi Gospodărire Locală (SUPAGL) din cadrul Primăriei Municipiului Brăila, au început să ia la pas cartierele oraşului ca să înlocuiască indicatoarele rutiere lipsă, iar pe cele care sunt prea vechi sau deteriorate să le schimbe cu altele noi. Aşa se face că, după străzile din zona cartierului Vidin, verificate în perioada noiembrie-decembrie 2020, a venit rândul arterelor de circulaţie din cartierul Nedelcu P. Chercea.

"După cartierul Nedelcu P. Chercea, va veni rândul cartierului Radu Negru. Unde este cazul, se înlocuiesc şi stâlpii de susţinere a indicatoarelor rutiere sau dacă nu sunt înlocuiţi, atunci se vopsesc. Înlocuirea indicatoarelor rutiere de pe arterele de circulaţie ale oraşului reprezintă una din activităţile curente ale SUPAGL Brăila", ne-a precizat directorul Serviciului de Utilitate Publică, Administrare şi Gospodărire Locală, Dumitru Munteanu.

Directorul SUPAGL a mai precizat că aceeaşi echipă care se ocupă acum, iarna, de înlocuirea indicatoarelor rutiere de pe străzi lucrează vara la marcaje, în zona parcărilor de reşedinţă (curtea interioară a blocurilor de locuit, spre exemplu).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro