Mergi la conţinutul principal

Se închide Spitalul Județean de Urgență Brăila pentru vizitele aparținătorilor

* de două zile, a fost semnalată o adevărată explozie de cazuri de COVID, precum și focare pe secțiile SJU * potrivit managerului Spitalului Județean de Urgență Brăila, dr. Delia Râșnoveanu, miercuri, 27 iulie, erau 50 de pacienți internați în Secția COVID a unității spitalicești, precum și 5 pacienți în stare gravă la ATI COVID * majoritatea cazurilor sunt ușoare

 

Explozie de cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS CoV-2 la cel mai mare spital din municipiu, urmată de interzicerea vizitelor aparținătorilor în Spitalul Județean de Urgență Brăila. Conducerea SJU a informat, miercuri, Direcția de Sănătate Publică Brăila (DSP) în legătură cu măsurile luate.

"Având în vedere creșterea numărului de cazuri internate cu infecție cu SARS CoV-2 și apariția de focare pe secții, începând cu data de 28 iulie 2022 se interzic temporar vizitele aparținătorilor în Spitalul Județean de Urgență Brăila. Pentru cazurile grave, pacientul poate fi vizitat cu acordul medicului curant", se precizează în adresa înaintată DSP Brăila de conducerea SJU, respectiv managerul Delia Râșnoveanu, directorul medical dr. Constantin Popazu și directorul de îngrijiri, as. med. pr. S Dorina Dobre.

Deși spitalul este închis pentru vizitatori, se pot aduce pachete pentru pacienți între orele 13.00-15.00 și 18.00-19.00, care vor fi preluate de personalul spitalului.

Potrivit dr. Delia Râșnoveanu, de la începutul acestei săptămâni, a fost semnalată o adevărată explozie de cazuri de COVID la Spitalul Județean de Urgență Brăila. Miercuri, 27 iulie, în Secția COVID a SJU Brăila erau internați 50 de pacienți cu cazuri medii și ușoare de boală, iar la Secția ATI COVID erau internați 5 pacienți în stare gravă, cu toții adulți.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro