Mergi la conţinutul principal

Se închide circulația în intersecția bulevardului Independenței cu strada 1 Decembrie 1918

* restricția este valabilă începând de luni, 22 august, până pe data de 11 noiembrie a.c., interval în care se va lucra la modernizarea liniilor de tramvai, pe ambele sensuri de mers * de joi, 18 august, s-a reluat circulația în intersecția Independenței/Școlilor, precum și pe tronsonul de bulevard dintre Calea Călărașilor și strada Școlilor, unde s-au turnat primele două straturi de asfalt

 

Primăria Brăila anunță că, în perioada 22 august - 11 noiembrie, va fi închis traficul rutier în intersecția bulevardului Independenței cu strada 1 Decembrie 1918, în vederea executării lucrărilor de modernizare cu fonduri europene a liniei de tramvai în această intersecție. În această perioadă, circulația va fi deviată pe Str. Plevnei și pe Str. Unirii. Rutele ocolitoare vor fi afișate prin grija executantului lucrării la loc vizibil. Restricționarea temporară a  circulației în această intersecție a fost avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Brăila prin Avizul nr. 392206/02.08.2022.

După cum v-am mai informat, constructorul care se ocupă de reabilitarea bulevardului Independenței, firma gălățeană Tancrad SRL, ne-a explicat că restricționarea traficului în intersecția aflată în lucru pe o perioadă atât de lungă, de circa două luni și jumătate, este cauzată de necesitatea ca betonul turnat pe căile de rulare a tramvaiului, de pe ambele sensuri de mers, să fie lăsat să se ”așeze” câte 28 de zile. În caz contrar, după ce liniile vor fi date în exploatare, ar putea să apară probleme.

În prima intersecție intrată în lucru - Independeței cu Școlilor - traficul a fost oprit de la începutul lunii iunie până pe 18 august, dată la care circulația a fost reluată. Tot joi, 18 august, s-a reluat circulația autovehiculelor pe Bulevardul Independenței pe tronsonul cuprins între Str. Școlilor si Str. Calea Călărașilor unde s-au turnat primele doua straturi de asfalt. Urmează turnarea celui de al treilea strat de asfalt și marcarea parcărilor, după cum a precizat Primăria Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro