Mergi la conţinutul principal

Scoruri mari în etapa a 4-a a Cupei României – faza județeană Brăila

* ACSC Cazasu a realizat scorul competiției, 13-0, în partida cu Daous Dava Brăila * cu șapte reușite, Ionuț Matei a fost golgeterul rundei

 

În etapa a 4-a a Cupei României – faza județeană Brăila, s-au înregistrat scoruri mari, beneficiare ale acestor victorii categorice fiind echipele care activează în Liga a IV-a. Recordul competiției îl reprezintă victoria cu 13-0 obținută de ACSC Cazasu în partida cu Daous Dava Brăila. Golgeterul meciului a fost Ionuț Matei care a marcat nu mai puțin de șapte goluri. Cu alte trei reușite din partida pe care formația sa a câștigat-o în fața celor de la Voința Plopu, Matei este în acest moment golgeterul competiției, fiind puțin probabil ca să mai poată fi ajuns de alți marcatori. După ce a fost egalată in extremis la Cireșu, Voința Vișani s-a răzbunat în această rundă pe Tricolorul Lanurile pe care a învins-o cu 10-4. O partidă în care Dobrică și Iulin Bogoș au înscris câte un hattrik fiecare. Victoria Traian, pentru care Șerbănescu a marcat de trei ori, s-a impus cu 8-2 în partida cu Stanriz Stăncuța.

Viitorul Însurăței nu a reușit să adune 11 jucători pentru partida cu  ACS Bordei Verde și a pierdut meciul la “masa verde”.

 

Rezultatele și marcatorii:

Voința Vișani – Tricolorul Lanurile 10-4

Dobrică (min. 16, 62, 86), Bogoș (min. 34, 70, 75), Pungă (min. 40),  Fusea (min. 47), Bulancea (min. 64), Nazîru (min. 87) / Gruia (min. 51), Dobrotă (min. 60), Văsii (min. 5, 32).

Viitorul Însurăței – ACS Bordei Verde 0-3 neprezentare.

Daous Dava Brăila - ACSC Cazasu 0-13

Pîrlițeanu (min. 16), Matei (min. 19, 23, 29, 40, 49, 59, 79), Călin (min. 37), Licitonschi (min. 47), Vasiliu (min. 61), Custură (min. 76), Pavelescu (min. 89).

Stanriz Stăncuța – Victoria Traian 2-8

Banciu (min. 50), Bălan (min. 78) / A. Ion (min. 25), P. Ioan (min. 27), Șerbănescu (min. 28, 73, 75), Mogoș (min. 32), Puia (min. 42), Ciocan (min. 47).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro