Mergi la conţinutul principal

Scolile se pregatesc pentru teza cu subiect unic de vineri

Vineri, 4 mai, incepind cu ora 12.00, peste 3.500 de elevi braileni din clasa a VII-a vor sustine teza cu subiect unic la matematica. Ministerul Educatiei a transmis tuturor unitatilor scolare masurile organizatorice pe care trebuie sa le ia pentru ca teza sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Spatiile necesare derularii tezei cu subiect unic trebuie sa fie pregatite pentru intervalul orar 12.00 - 12.50, atit pentru elevii care studiaza in programul de dimineata, cit si pentru cei din programul de dupa-amiaza. Eliberarea salilor de clasa, precum si accesul elevilor in acestea se va realiza intre orele 11.30-12.00. In scolile care desfasoara cursuri in ture, eliberarea salilor de clasa se va realiza in intervalul 13.00-13.30.
Directorilor de unitati de invatamint li s-a cerut sa organizeze si sa desfasoare tezele claselor a VII-a, in asa fel incit procesul instructiv-educativ al celorlalte clase sa nu aiba de suferit.
Elevii care absenteaza din diverse motive la teza cu subiect unic de la matematica din 4 mai vor putea da din nou teza pe 5 iunie. Peste doua saptamini elevii de clasa a VII-a vor da teza cu subiect unic la limba si literatura romana.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu