Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scolile din judet afectate de inundatii vor fi refacute cu bani de la Guvern

Executivul a majorat la 12,36 milioane euro finantarile acordate din fonduri Phare si cofinantare pentru refacerea unitatilor de Invatamint afectate de inundatiile de anul trecut.
Potrivit Hotaririi, finantarea pentru reparatia si refacerea a 185 de gradinite, scoli, colegii, licee si a unor corpuri din institutii de Invatamint superior creste de la 5,5 milioane euro, cu cofinantare de 1,8 milioane euro, la 8,8 milioane euro, cu cofinantare de 3,56 milioane euro. Majorarea fondurilor este posibila ca urmare a Inregistrarii unor economii dupa Incheierea perioadei de contractare a programului Phare 2003.
Institutiile de Invatamint care vor fi refacute se afla In 31 de judete, printre care se numara si Braila.
Hotarirea de Guvern specifica faptul ca beneficiarii acestor fonduri sint consiliile judetene, care vor trebui sa Incheie parteneriate cu consiliile locale si, dupa caz, cu institutiile de Invatamint superior, In vederea implementarii proiectelor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii