Mergi la conţinutul principal

Schimbare la conducerea Tribunalului Brăila

* din data de 4 ianuarie, Tribunalul Brăila are o nouă conducere, președinte al instanţei fiind judecător Aurelia Joghiu * fostul preşedinte al instanţei, judecător Vasile Viorel, cel care a ocupat funcţia în ultimii trei ani, îşi continuă activitatea ca judecător în cadrul instanţei

 

 

 

 

Tribunalul Brăila are un nou preşedinte. La sfârşitul anului trecut au fost organizate concursuri pentru ocuparea posturilor de conducere la nivelul instanţelor, iar la Tribunalul Brăila s-a schimbat conducerea. După cum a transmis purtătorul de cuvânt al instanţei, expert principal Streche Georgiana, din data de 4 ianuarie 2022, Tribunalul Brăila are o nouă conducere, respectiv președintele Tribunalului Braila - judecător Aurelia Joghiu, iar vicepreședinte este judecător Bogdan Nicolau.

În ultimii trei ani, preşedinte al Tribunalului Brăila a fost judecător Vasile Viorel,  începând din anul 2019 şi până în ianuarie 2022.

După cum se arată pe site-ul CSM (Consiliul Superior al Magistraturii), prin hotărârea din decembrie s-a prezentat tabelul de numire a candidaţilor judecători declaraţi admişi la concursul sau examenul de numire în funcţii de conducere, organizat în perioada septembrie – decembrie 2021.

Se arată că la Tribunalul Brăila, instanţă aflată în cadrul Curţii de Apel Galaţi, preşedinte este numit judecător Joghiu Aurelia, iar vicepreşedinte este judecător Nicolau Bogdan.

Şi la Judecătoria Brăila este o schimbare, asta pentru că preşedintele Judecătoriei Brăila, judecător Speranța Diaconescu Macarenco, delegată în funcția de președinte, anterior fiind vicepreședinte, îşi desfășoară acum activitatea ca judecător la Tribunalul Brăila.

Din data de 5 martie, judecătorul cu grad profesional de tribunal Speranța Diaconescu Macarenco a fost delegată în funcția de președinte la Judecătoria Brăila. Anul trecut, Judecătoria Brăila a rămas fără președintele Cătălin Panțuru, care acum își desfășoară activitatea la Tribunalul București.

Acum, la conducerea Judecătoriei Brăila a rămas vicepreşedintele instanţei, judecător Mărgărit Cristina Emanuela- cu delegare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro