Mergi la conţinutul principal

Schimbare «cu PLUS»: Mihai Isvoranu, ales preşedintele filialei Brăila

• fostul candidat al Alianţei USR-PLUS la Primăria Municipiului Brăila, medicul veterinar Mihai Isvoranu a fost ales, recent, preşedinte al organizaţiei judeţene a partidului lui Dacian Cioloş • acesta a susţinut, ieri, o conferinţă de presă pentru a prezenta echipa de conducere a PLUS Brăila, pe care o va avea alături, stabilită tot ca urmare a alegerilor interne ce au avut loc pe 10 şi 11 octombrie •

 

Modificare de calibru la nivelul conducerii PLUS Brăila. Medicul veterinar Mihai Isvoranu, fostul candidat al Alianţei USR-PLUS la Primăria Municipiului Brăila, a fost ales, recent, lider al organizaţiei judeţene a partidului lui Dacian Cioloş. Acesta a susţinut o conferinţă de presă, ieri, la sediul PLUS Brăila, alături de restul membrilor Biroului Judeţean, în special pentru a-i prezenta pe fiecare în parte. Potrivit lui Isvoranu alegerile interne au avut loc în perioada 10 - 11 octombrie.

“Mă bucur că avem ocazia să ne revedem după campania electorală pentru alegerile locale. Vă mulţumesc încă o dată pentru activitatea pe care am avut-o împreună în campanie. Între timp, am mai avut o campanie în interiorul partidului - văd că aşa este în politică, campaniile se derulează una după alta. Motivul pentru care ne vedem astăzi este ca să vă spun că pe 10 şi 11 octombrie au avut loc alegeri interne în PLUS Brăila în urma cărora a fost votată echipa de conducere a organizaţiei, mai precis Biroul Judeţean al PLUS Brăila. O să încep prezentarea cu persoana mea: sunt noul preşedinte al PLUS Brăila în urma votului de încredere oferit de colegii mei”, a declarat Isvoranu.

Din echipa de conducere a PLUS Brăila mai fac parte: Stela Sigala (Secretar), Georgiana Lazăr (Trezorier), Ionuţ Ciobanu Oprea (Comunicare), Răzvan Bîzu (Strângere de fonduri), fostul preşedinte al PLUS Brăila, Adrian Neagu (Responsabil resurse umane), Nicuşor Pârlog (Organizare evenimente), fostul preşedinte interimar al PLUS Brăila, Gabriel Stoica (Politici publice) şi Cristian Stan (Organizare campanii electorale).

“Doamna Stela Sigala este de profesie economist, a lucrat la PROMEX Brăila, iar în ultimii ani la o firmă privată. Vasta sa experienţă de economist este un mare plus pentru PLUS, ca şi experienţa dânsei de viaţă. Doamna Georgiana Lazăr este economist şi dânsa, lucrează în mediul privat. Este membru PLUS din ianuarie 2019, fiind activă în toate campaniile. A decis să intre în politică pentru că a fost unul dintre miile de copii ai căror părinţi au plecat din ţară pentru a pune o pâine mai bună pe masa familiei. Implicarea unor astfel de oameni va face să se schimbe modul în care facem politică în România - să ajungem să facem o politică pentru oameni, cu nevoile lor în centru. Domnul Ionuţ Ciobanu este inginer, lucrează în domeniul protecţiei mediului şi al îmbunătăţilor funciare în mediul privat. Este membru PLUS din ianuarie 2019. Este responsabil comunicare pentru PLUS Brăila din iunie 2020, funcţie pe care o deţine şi după ultimele alegeri interne din octombrie. Domnul Răzvan Bîzu este tot economist, vine din mediul privat unde lucrează în vânzări. A devenit membru PLUS Brăila din februarie 2019, cu speranţa unei schimbări a clasei politice din Brăila. Domnul Adrian Neagu este colonel în rezervă, a lucrat 25 de ani ca ofiţer operativ în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi 3 ani inginer tehnolog la Automobile ARO S.A Câmpulung Muscel. Este membru PLUS Brăila din octombrie 2018. Domnul Nicuşor Pârlog este şi dânsul economist, membru PLUS din decembrie 2018 şi membru al Biroului Judeţean din februarie 2019. Obiectivul său declarat sună aşa: «După ce am organizat cu succes banii PLUS, fiind trezorier, acum voi trece la organizarea membrilor PLUS.» Domnul Gabriel Stoica este economist, lucrează în mediul privat şi este fostul preşedinte al PLUS Brăila. Iar domnul Cristian Stan este medic veterinar, administrează două societăţi - una din domeniul veterinar care asigură asistenţa veterinară în comunele Tudor Vladimirescu şi Bordei Verde, alta în domeniul agricol în comuna Dudeşti. Este membru PLUS din august 2019”, a ţinut Isvoranu să îşi descrie colegii.

 

Încă puţin până la prezentarea candidaţilor pentru Parlamentare

Noul lider al PLUS Brăila a adăugat că niciunul dintre cei menţionaţi mai sus nu a mai făcut politică până la intrarea în acest partid, lucru de care brăilenii ar trebui să ţină cont atunci când analizează opţiunile venite din partea partidelor.

“Toţi cei de aici suntem oameni obişnuiţi, oneşti, muncitori. Toţi suntem intraţi recent în politică, din dorinţa de a ne implica în viaţa acestui oraş, de a schimba lucrurile în bine şi la Brăila. Urmează o nouă provocare, campania electorală pentru alegerile parlamentare. Prin urmare o să ne mai vedem la următoarele conferinţe de presă”, a mai precizat Isvoranu.

Întrebat în legătură cu candidaţii partidului la Alegerile Parlamentare, Mihai Isvoranu a explicat că atât el cât şi alţi colegi au transmis intenţiile de a candida către Centru, unde, în prezent se desfăşoară o analiză. Potrivit sursei citate, după decizia de la Bucureşti, în viitorul apropiat, Alianţa USR-PLUS Brăila va prezenta lista comună de candidaţi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro