Skip to main content

Scandaluri si furturi in week-end

In cursul zilei de simbata, doi agenti de paza ai societatii "Promex" au fost prinsi de jandarmi in timp ce sustrageau mai multe subansamble metalice, desi misiunea lor era de a asigura paza bunurilor din incinta unitatii. Paznicii cu abilitati de hoti intentionau sa duca piesele furate la un centru specializat de fier vechi, dar nu au mai apucat, fiind opriti de fortele de ordine. Mai mult, celor doi li s-a intocmit dosar premergator cercetarii penale pentru furt calificat iar seful de tura al Serviciului Paza a fost instiintat despre fapta lor.
Aproape de miezul noptii, linistea din statiunea Lacu Sarat a fost tulburata de strigatele unui individ care nu avea altceva mai bun de facut. Vasile S., de 39 de ani, a fost potolit de patrula de jandarmi care l-a instiintat ca tulburarea ordinii publice constituie contraventie si l-a sanctionat cu 200 de lei.
Si tot simbata noaptea, in jurul orei 2.00, a fost rindul Detasamentului Mobil sa intervina pentru a linisti un grup de tineri care facea scandal. Jandarmii au fost sesizati prin numarul de telefon 956 ca mai multi tineri, care stateau intr-o scara de bloc de pe strada Grivita, tulburau linistea locatarilor prin strigate. Fortele de ordine au identificat trei persoane respectiv pe Alin B., de 18 ani, Diana P., de 18 ani si Vlad P, de 19 ani. Acestora li s-a atras atentia ca au incalcat normele de convietuire sociala prevazute in legea 61/1991republicata si au fost sanctionati cu amenzi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu