Mergi la conţinutul principal

Scandalagiii din baruri, hoţii din pieţe şi şoferii, în vizorul poliţiştilor

în week-end, poliţiştii au acţionat în discoteci, baruri şi săli de jocuri, dar şi pe şosele, fiind opriţi pentru control peste 250 de şoferi

 

În week-end, poliţiştii brăileni au acţionat, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, sute de persoane fiind legitimate. În zilele de 2 şi 3 februarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat în zona pieţelor şi a unităţilor cu profil discotecă, club, cafe-bar, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale. Pe timpul activităţilor, au fost verificate 19 societăţi comerciale, legitimate 368 de persoane şi oprite în trafic 257 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 122 conducători auto.

Oamenii legii au constatat 82 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 36.000 lei. Dintre amenzile aplicate, 62 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 17 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi 3 la alte acte normative.

Totodată, în ziua de 02 februarie, între orele 09.00-12.00, poliţiştii din cadrul Biroului Proximitate au acţionat în zona unităţilor de învăţământ din municipiu, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale şi a menţinerii unui climat de siguranţă civică. Au fost verificate 6 societăţi comerciale şi 8 unităţi de învăţământ, fiind purtate discuţii cu factorii de conducere ai acestora. Au fost controlaţi 6 paznici şi legitimate 10 persoane.

Ca măsuri complementare, poliţiştii au ridicat cinci permise de conducere şi patru certificate de înmatriculare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro