Mergi la conţinutul principal

Scandalagiii din baruri şi discoteci, arşi la buzunare

Petrecăreţii din baruri, discoteci şi săli de jocuri mecanice, care după un pahar de alcool în plus s-au apucat să facă scandal, au fost în atenţia poliţiştilor. Aproape 100 de persoane au fost legitimate iar amenzile aplicate au fost usturătoare.
În perioada 3- 5 aprilie, poliţiştii brăileni au desfăşurat activităţi pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, în municipiu şi judeţ. Forţele de ordine au dat o raită în zona discotecilor, barurilor, pentru a preveni comiterea faptelor de violenţă, însă nu i-au scăpat din ochi nici pe comercianţii din pieţe şi târguri sau pe indivizii specializaţi în furturi din buzunare şi genţi. "Echipele de poliţişti au efectuat controale la 17 societăţi comerciale cu profil comerţ, discotecă, cafe-bar şi jocuri mecanice, au legitimat 75 de persoane şi controlat în trafic 55 de autovehicule. Poliţiştii au constatat 20 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 3.560 de lei, 9 fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată), pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice", a precizat scms. Jenel Şogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro