Mergi la conţinutul principal

Scăpăm de ruşinea de la Măxineni! Ce bine că Ruse nu o să mai fie senator de Brăila

O, da! Slavă Domnului că ALDE e pe ducă, că nu mai are nici ăia 4%, cât a strâns la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Cel mai tare mă bucură însă faptul că senatorul de Măxineni Mihai Ruse va rămâne fără serviciu, din decembrie 2020 încolo.

Ştiu, nu e creştineşte să te bucuri când un om rămâne fără serviciu. Dar pe Ruse îl plângeţi voi, cei de pe urma cărora a trăit ca un nabab din 2016 încoace?

Uite că eu nu pot să vărs nici măcar o lacrimă de crocodil pentru unul ca Mihai Ruse. Tipul ăsta de la ALDE Brăila, care a ajuns senator cu noroc, la redistribuire, nu a dat dovadă de compasiune, de interes faţă de cetăţenii Brăilei pe care, chipurile, îI reprezintă în Parlament.

Consultaţi, vă rog, pe pagina oficială a Senatului României, activitatea senatorului ALDE Brăila, Mihai Ruse. E jenant! Individul ăsta a făcut igrasie în Senat, a parazitat cu dovezi în regulă camera inferioară a Parlamentului României. Ce propuneri legislative a avut Mihai Ruse pentru a justifica cei 50.000 de lei lunar (cu tot cu sume forfetare şi deconturi) cât câştigă, în medie, un parlamentar?

Ruse a luat banii, a stat în Bucureşti  pe banii fraierilor şi nu a făcut nimic notabil pentru comunitatea care l-a trimis în Parlament. Păi, e corect?

Acum, când bătrânul şantajist Tăriceanu e pe ducă cu apendicul ALDE, care a susţinut PSD-ul timp de 3 ani, Mihai Ruse de la Măxineni simte că i se apropie sfârşitul politic. Condamnat penal defintiv în timpul mandatului său de senator, Mihai Ruse nu a avut decenţa să se retragă, să facă un pas în spate. Să renunţe la postul de senator.

Dar nu mai e mult până departe. Eu unul mă bucur că Brăila va scăpa de Mihai Ruse! Din 2020 încolo, Ruse va fi istorie, pentru că şi ALDE va fi istorie.

A venit vremea ca Brăila să aibă parlamentari dedicaţi comunităţii, care să fie în permanentă legătură cu cetăţenii, care să meargă printre oameni şi să ducă în Parlament, prin proiecte de lege, problemele ridicate de aceştia. (ALDE Nimeni)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro