Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sase tone de ajutoare pentru saracii Brailei

Saptamina aceasta, in Santierul Naval Braila, a ajuns un container cu 6 tone de ajutoare umanitare oferite de Organizatia norvegiana, "Grenlandsaksjonen". Destinatarul transportului este Asociatia Miscarea Tinerilor Europeni - Filiala Braila, o mai veche colaboratoare a fundatiei norvegiene. Ieri, cu sprijinul societatii "Braicar", care a oferit un mijloc de transport de mare tonaj, containerul a ajuns la Serviciul de Asistenta Sociala al Protoieriei Braila, unde ajutoarele au fost descarcate de o echipa de muncitori de la "Braicata" si voluntari ai Biroului de Asistenta Sociala. In citeva zile obiectele donate vor fi triate si impartite in parohii catre persoanele aflate in dificultate. "Tot ce se intimpla acum este posibil numai datorita domnului Hans Erik Olsen, un om deosebit, colaborator important al miscarii noastre", a precizat Gabriela Brustan, membru fondator al Asociatiei Miscarea Tinerilor Europeni.
"Noi sintem la a doua colaborare cu fundatia norvegiana. Am mai avut din partea dumnealor fonduri importante din care am achizitionat materiale de constructii pe care le-am oferit unui numar de 25 de familii cu probleme. In plus, am construit de la temelie 2 case. Miscarea noastra are 9 filiale in Romania, in marile orase. Multumim d-lui Olsen", a adaugat vicepresedintele C.J., Gheorghe Chiru, de asemenea membru fondator al asociatiei. (Vom reveni)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii