Mergi la conţinutul principal

Sase tone de ajutoare pentru saracii Brailei

Saptamina aceasta, in Santierul Naval Braila, a ajuns un container cu 6 tone de ajutoare umanitare oferite de Organizatia norvegiana, "Grenlandsaksjonen". Destinatarul transportului este Asociatia Miscarea Tinerilor Europeni - Filiala Braila, o mai veche colaboratoare a fundatiei norvegiene. Ieri, cu sprijinul societatii "Braicar", care a oferit un mijloc de transport de mare tonaj, containerul a ajuns la Serviciul de Asistenta Sociala al Protoieriei Braila, unde ajutoarele au fost descarcate de o echipa de muncitori de la "Braicata" si voluntari ai Biroului de Asistenta Sociala. In citeva zile obiectele donate vor fi triate si impartite in parohii catre persoanele aflate in dificultate. "Tot ce se intimpla acum este posibil numai datorita domnului Hans Erik Olsen, un om deosebit, colaborator important al miscarii noastre", a precizat Gabriela Brustan, membru fondator al Asociatiei Miscarea Tinerilor Europeni.
"Noi sintem la a doua colaborare cu fundatia norvegiana. Am mai avut din partea dumnealor fonduri importante din care am achizitionat materiale de constructii pe care le-am oferit unui numar de 25 de familii cu probleme. In plus, am construit de la temelie 2 case. Miscarea noastra are 9 filiale in Romania, in marile orase. Multumim d-lui Olsen", a adaugat vicepresedintele C.J., Gheorghe Chiru, de asemenea membru fondator al asociatiei. (Vom reveni)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu